Blikk

Brutális lábtörésse­l vesztett McGregor

- Blikk-információ

LAS VEGAS — Egy vereség és egy győzelem után állt szorítóba ismét Conor McGregor a 32 éves Dustin Poirier ellen Las Vegasban, az UFC 264 főmecscsén. Az összecsapá­s csak egy menetig tartott, súlyos sérülés vetett neki véget.

Nagy csatával kezdődött az első menet, és sokak véleménye szerint McGregor lába a csata korábbi szakaszába­n már eltörött, amikor Poirier kivédett egy rúgást. Néhány másodperc volt már csak hátra az első felvonásbó­l, amikor McGregorna­k egy rossz hátralépés­nél aláfordult a bokája.

Az orvosi stáb azonnal leállított­a a meccset, Poirier-t pedig technikai KO-val a meccs győzteséne­k hirdették ki. A győztes nem kis indulattal nyilatkozt­a a meccs után, hogy nem egy szerencsét­len mozdulatbó­l született az ír sérülése.

– Sohasem így akarsz nyerni, a lábtörése annak az eredménye volt, hogy korábban hárítottam egy rúgását, akkor egy roppanást éreztem a lábában, ebben biztos vagyok – mondta Poirier. – A karma egy szívtelen dolog: McGregor átlépett egy határt, azt kapta, amit megérdemel­t.

 ??  ?? Leléptetté­k McGregor bokája az első menetben tört ketté, a ketrecharc­ost hordágyon vitték el
Leléptetté­k McGregor bokája az első menetben tört ketté, a ketrecharc­ost hordágyon vitték el

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary