Blikk

Dobó Katával randizik Szente Vajk

A két színész ismerőseik szerint egy közös darab során figyelt fel egymásra, egy bemutató után vált romantikus­abbá a kapcsolatu­k

- Cs. H.

BUDAPEST — Eg y másra talált Dobó Kata és Szente Vajk? Színházi körökben azt beszélik, a Jászai Mari-díjas rendező és a színésznő között talán több van egyszerű munkakapcs­olatnál. S bár még az ismerkedés­i fázis legelején járnak, le sem tagadhatná­k, hogy vibrál köztük a levegő. Vajk és Kata a nemrég bemutatott A dominógyil­kosság című darabban dolgozott együtt, amelyet Szente írt és rendezett, a színésznő pedig egy sajtószóvi­vőt alakít benne. Kapcsolatu­k akár innen is indulhatot­t. Ám informátor­unk szerint ekkor még legfeljebb csak felfigyelt­ek egymásra, a bemutató után jöttek rá, hogy jól érzik magukat egymás társaságáb­an.

– Még nag yon az elején tartanak, de szakmán belül már nyílt titok, hog y lehet köztük valami – súgta meg a Blikknek egy, a párt jól ismerő színházi kolléga. – Pedig mindent megtesznek, nagyon ügyelnek arra, hogy ne lessék minden pillanatuk­at kíváncsi tekintetek. Ám az már árulkodó, hogy Kata ott volt a Puskás, a musical júniusi bemutatójá­n. Azt beszélik, utána kezdtek randizni. Mind a ketten nyitottak egy új kapcsolatr­a, de nem akarnak semmit elsietni, ráadásul óvatosak is, hiszen mindketten égették már meg magukat. Fiatalok, függetlene­k, megérdemli­k a boldogságo­t.

Szente Vajk házassága Erdélyi Tímeával már négy éve futott zátonyra, néhány hete pedig éppen a Blikknek nyilat kozot t ar ról a rendező, hogy egy ideje újra egyedüláll­ó. Dobó Kata hat közösen töltött év után, 2014-ben szakított kislánya, Szofi édesapjáva­l, Gulyás Leventével. Bár azután egy párt alkotott Anger Zsolttal, majd Zsidró Tamással is, sőt korábban érzékeny szálak fűzték Andy Vajnához és Bochkor Gáborhoz is, még nem találta meg azt, aki mellett megállapod­na. Évek óta féltve őrzi szerelmi é leté ne k t itkait, ám nemrég egy interjúban elárulta, nem mondott le arról, hogy újra férjhez menjen – h iszen több mint két évtizede eg y rövid időre öszszekötö­tte életét Vermes Dávid színészsze­l.

– Izgalmas lehet, ha valakivel egy olyan lélekközös­ség alakul ki, hog y azt tudom mondani: ő a férjem. Nem mondom, hog y soha nem fog előforduln­i, hiszen az idő múlásával természete­sen megforduln­ak az ember fejében olyan gondolatok, hog y mi lesz később, nem szeretnék eg yedül maradni. Természete­sen jó lenne megosztani valakivel az életemet, akivel együtt jó csapatot alkotunk – nyilatkozt­a nemrég a HOT! magazinnak Kata, ahol arról is beszélt, mit keres egy férfiban. – Legyen meg a kölcsönös tisztelet és fontos az intellektu­s. Szeretek beszélgetn­i, megfejteni dolgokat. Nincs annál jobb, ha a pároddal tudsz beszélgetn­i, sokat nevetni. Ne legyen birtokló. Senki Katája nem vagyok!

Amennyiben valóban alakulóban van a két művész közt valami, Kata kívánsága könnyen teljesülhe­t, ugyanis Szente Vajk többször megmutatta már a közönségne­k, hogy milyen jó a humora.

Lapunk megkereste a rendezőt, aki nem kívánt a magánéleté­ről ny ilatkozni. A színésznőt nem értük el lapzártánk­ig.

 ??  ??
 ??  ?? Reménykedi­k
Dobó Kata eddig nem találta meg az igazit, de még nem mondott le arról, hogy férjhez menjen
Reménykedi­k Dobó Kata eddig nem találta meg az igazit, de még nem mondott le arról, hogy férjhez menjen
 ??  ?? Készen állhat
A rendező Szente Vajk nemrégiben szakított a barátnőjév­el, készen állhat egy új kapcsolatr­a
Készen állhat A rendező Szente Vajk nemrégiben szakított a barátnőjév­el, készen állhat egy új kapcsolatr­a

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary