Blikk

Műtőasztal­ra juttatta a lova Varga Viktort

- L. B.

BUDAPEST — Horrorbale­sete után műteni kellett Varga Viktort. Az extravagán­s énekes zenei karrierje mellett számtalan dologba vágott már bele, egyik új ötlete pedig az volt, hogy elindul az októberi Nemzeti Vágtán. Az új kaland álomszerűe­n indult, Viktor megtalálta a tökéletes lovat, és az első edzéseken is remekelt. A napokban azonban súlyos sérülést szenvedett.

– Egy fűcsomótól megijedt a lovam, és hogy ne essek alá, inkább arrébb ugrottam.

A hiba csak az volt, hogy sajnos nem láttam, egy lyuk van ott, ahová érkeztem. Ezért a bokámmal értem földet, és mint egy bicska, úgy fordult befelé a lábam – magyarázta közösségi oldalán megosztott beszámolój­ában a ze - nész, akit azonnal el is vittek a mentők.

A János kórházban aztán kiderült, hogy Viktor ugrócsonts­érülé st szenve dett , amit műteni kellett. Az énekest sikerült elérnünk, megkeresés­ünkre pedig elárulta, egyelőre bent tartják az intézményb­en.

– Csütörtökö­n műtöttek, normál esetben már hazamehett­em volna. Ám a gerincinje­kciók miatt a fejemben nyomás keletkezet­t, és most minden egyes mozdulattó­l brutális fejfájásom van. Talán jobb is így, mert ha ez nem lenne, már most mennék mindenfelé. Hétfőn lesz egy nagyvizit, remélem, ott kiderül, mikor engednek ki. Ez a baleset nem tántorít el a célomtól, ott akarok lenni a Nemzeti Vágtán, és megnyerni a versenyt – je l e ntet te ki jó ke dvű e n Viktor.

 ??  ?? Kórházba vitték
A mentők azonnal kórházba szállított­ák, már meg is operálták a törött ugrócsontj­át
Kórházba vitték A mentők azonnal kórházba szállított­ák, már meg is operálták a törött ugrócsontj­át
 ??  ?? Sérülés Az énekes a Nemzeti Vágtára készülve törte el a lábát egy edzésen
Sérülés Az énekes a Nemzeti Vágtára készülve törte el a lábát egy edzésen

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary