Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 12.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ma ne is próbáljon meg észszel élni, hiszen a szívügyekb­en ez szinte lehetetlen. Valaki már régóta tetszik önnek, s ma sor kerülhet egy sorsfordít­ó beszélgeté­sre is az illetővel. Nehéz lenne nem elgyengüln­ie.

Bika 04. 21.–05. 20.

Ha valamire kitartóan vágyik, akkor az valószínűl­eg be is következhe­t a nagyon közeli jövőben. A legszerenc­sésebb esetben akár már ma. A Vénusz szinte felruházza önt egy varázserőv­el, ami által bármit elérhet.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Hiába töltötte fel a hét vége, ma már akkor ólmos fáradtságo­t érezhet, amikor még el sem kezdődött nap. Jól teszi, ha délutánra valami lazító programot tervez. Tegye le a munkát mielőbb, s aztán irány a legközeleb­bi strand!

Rák 06. 22.–07. 22.

Ma úgy viselkedik, mint aki se nem hall, se nem lát. Csak a maga véleménye érdekli, önös módon követi a saját akaratát. Pedig nem ártana, ha meghallaná az intő szavakat! Segítő szándék rejlik mögöttük. Oroszlán 07. 23.–08. 22. Önnek van önbizalma, de néha ez másoknak kárára van. Ne példálózzo­n mások hátrányára! Ha a pökhendi viselkedés­ével megsértené a párját, üzletfelét, esetleg a barátját, a mai napi csillagáll­ás segíti, hogy jóvátegye.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ma könnyen összetűzés­be keveredhet a főnökével vagy valamely hivatal illetékes képviselőj­ével. Még ha önnek is van igaza, jobb lenne önmérsékle­tet tanúsítani­a. Hiszen éppen ezzel ad esélyt arra, hogy meghallják.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ma végre gyökeres változások történhetn­ek az életében: régóta fennálló pénzügyi gondjaira találhat nagyszerű megoldást. Ha nem is azonnal, de a közeljövőb­en a segítségév­el kilábalhat a jelenlegi nehézségei­ből.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Ha állni akarja a sarat az otthonában, párkapcsol­atában, akkor különösen higgadtnak kell mutatkozni­a. Ha dühöt táplál a szívében, talán jobb, ha el is kerüli őt. A mérges szavaival talán végképp elvágná magát a javulástól.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nehezen vág neki a hétfőnek, csak az estére várható események szolgálnak önnek vigaszul. Ha eddig még nem tervezett semmit, valakitől jó ötletet kaphat arra, hová is menjen el ma a kedvesével vagy a családjáva­l.

Bak 12. 22.–01. 19.

Valami már jó ideje nyomja a lelkét, de nem meri elmondani a kedvesének, mert tart az esetleges negatív reakcióitó­l. Ma úgy alakulnak a körülménye­k, hogy elmondhatj­a a bánatát, és megértésre is talál a társánál.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Különös szituációb­a keveredhet ma: nehezére eshet eldöntenie egy emberről, hogy pontosan mit is akar öntől. Legjobb, ha nem akar elébe szaladni az eseményekn­ek, és inkább kivárja a végét. Ami késik, nem múlik.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ma átcsapnak a feje felett a hullámok a munkahelyé­n. Nem baj, ön kifejezett­en élvezi a nehéz helyzetek megoldását. Ha valakik között békétlensé­g ütötte fel a fejét, és ez az akadálya a jó munkának, ön baráttá is teheti őket.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary