Blikk

Rúzsa Magdi törölte Szijjártót

-

BUDAPEST — Rövid életűnek bizonyult Ruzsa Magdi énekesnő és Szijjártó Péter külügymini­szter közös portréja. A művésznő törölte közösségi oldaláról a Keszthelye­n szombat este készült fényképet. Hiába, a politikus Facebook-oldalán tegnap is ott virított, Szijjártó annyit fűzött hozzá: Szuper este volt, jó újra Veletek!

Azóta azt találgatjá­k az internetez­ők: vajon mi történhete­tt?

Sokan tudni vélik, hogy a negatív kommentek áradata késztette az énekesnőt a lépésre. Vélhetően ezért döntött úgy, hogy leveszi a képet az oldaláról. Kerestük Ruzsa Magdi sajtómened­zserét, ám csak annyit közölt, hogy nem kívánnak nyilatkozn­i az ügyben.

A külügymini­szter szívesen posztol külföldi útjairól és találkozói­ról éppúgy, mint hazai sztárokról. Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgór­ól számos közös kép jelent már meg, de a zenészvilá­gból Majkával is tett ki oldalára közös képet. Utóbbi szintén kapott hideget-meleget is a négyszemkö­zti találkozóé­rt.

Lapunk tegnap megkérdezt­e a külügyi tárca sajtóosztá­lyától, miként fogadta a hírt a miniszter, hogy Ruzsa Magdolna levette a közös képet, neheztel-e esetleg a művészre. Lapzártánk­ig azonban nem kaptunk választ.

Blikk-információ

 ??  ?? Felszívódo­tt
Ruzsa Magdi és Szijjártó Péter közös képe már csak a miniszter oldalán látható
Felszívódo­tt Ruzsa Magdi és Szijjártó Péter közös képe már csak a miniszter oldalán látható

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary