Blikk

Mocskolta halála után a villanysze­relőt a vádlott

- L. E.

GYŐR — Megmakacso­lta magát a két villanysze­relő megöléséve­l vádolt É. Imre, a győri vállalkozó egyetlen kérdésre sem volt hajlandó válaszolni tegnapi tárgyalásá­n. Még azt sem árulta el, hogy fenntartja-e a rendőrsége­n korábban elmondott állításait. Amikor erről kérdezte a bíró, annyit reagált, hogy meleg van, ezért nem tud figyelni.

Az egyetlen, ami fontos volt neki az első tárgyalási napon, hogy megkérje a bírót: szeretne leülni, hiszen egyedül neki kell állnia a teremben.

Mint ahogy már az előkészítő ülésen, most is annyit fűzött mindenhez hozzá: ő ártatlan, igazságtal­anul hurcolják meg, a vádirat pedig teljes hazugság.

Mint ismeretes: 2018-ban Mácsik Zoltán villanysze­relő nyomtalanu­l eltűnt, utoljára É. Imrével volt találkozój­a. É. szerint Mácsik zűrös ügyekbe keveredett, ezért külföldre menekült.

– Ez a legalávaló­bb hazugság, amit valaha hallottam. Zoli imádta a családját, képtelen lett volna otthagyni minket. Zűrös ügye pedig soha nem volt, maga volt a becsület és a tisztesség – fakadt ki Zoltán felesége, Márti, aki bár eljött a tárgyalásr­a, de végig kint, a tanácstere­m előtt kellett várakoznia.

A Mácsik család jogi képviselőj­e, dr. Lichy József szerint a vádlott által korábban tett vallomások zagyvák és értelmezhe­tetlenek.

– Összevissz­a beszél ez az ember, éppen milyen kedve van. Semmi logika nincs a vallomásai­ban – reagált a tárgyaláso­n elhangzott­akra a sértetti képviselő.

 ??  ?? Ráharaptak
Háry Péter az eredményes balatonföl­dvári horgászato­t mutatta meg, az érkezéstől az étkezésig
Ráharaptak Háry Péter az eredményes balatonföl­dvári horgászato­t mutatta meg, az érkezéstől az étkezésig
 ??  ?? Ücsörgött
É. Imre engedélyt kért, hogy leüljön a vádlottak padjára, ott csendben ült, nem volt hajlandó vallomást tenni
Ücsörgött É. Imre engedélyt kért, hogy leüljön a vádlottak padjára, ott csendben ült, nem volt hajlandó vallomást tenni
 ??  ?? Kényelembe­n
Kuti Zoltánné a fotójával a kempingek mellett tette le a hűségesküt
Kényelembe­n Kuti Zoltánné a fotójával a kempingek mellett tette le a hűségesküt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary