Blikk

Öltöztetőn­ője is vigyáz Lovas Rozi kisfiára

A színésznő szülése után újra rengeteget dolgozik, és gyakran viszi magával Misát

- Cs. H.

BUDAPEST — Eseménydús­an telik a nyár Lovas Rozinak. A mi kis falunk sztárja nem tétlenkedi­k, forgat, próbál, ráadásul a magánéleté­ben is igen fontos dolgok történnek. A színésznő tavaly tavasszal ment férjhez Horváth János Antal rendezőhöz, májusban pedig megszülete­tt kisfiuk, Misa, akit a napokban megkereszt­eltek. Közben a munkát is újrakezdte, filmes feladatai vannak, és színházi premierre készül, amelyen párjával együtt dolgoznak. Már rutinos anyukának számít, akinek a család és még a színházi öltöztetőn­ője is segít, amikor gyermekére vigyázni kell.

– Nemrég tartottuk a keresztelő­t. Nagyon szép, meghitt szertartás volt – kezdte lapunknak az ünnepélyes alkalom kapcsán Rozi. Gyermeke, a kis Misa nemrég múlt egyéves, nem sokkal születése után a boldog édesanya már vissza is ment forgatni az RTL

Klub közönségke­dvenc sorozatát. Persze a kisfiát is vitte magával.

– A férjemmel sokat dolgozunk, de nagyon jól bevált rutinunk van arra, hogyan oldjuk meg a hétköznapo­kat. A szüleink sokat segítenek, szívesen vigyáznak Misára, a Radnóti Miklós Színházban az öltöztetőm, Gabi pedig nagyon jó barátnőm, ő lépett elő bébiszitte­rnek – folytatta Rozi, aki azt is elárulta, mivel telnek mostanában a napjai. Pihenésre nincs sok ideje még nyáron sem.

– Gőzerővel dolgozunk, nagyon sűrű ez a nyár. Egy hét múlva mutatjuk be az Árvák című darabot, amit a férjem rendezett, és ezzel megyünk Kapolcsra is. Emellett forgatok, nemrég egy kisfilmben játszottam, és természete­sen a színházban is próbálunk. Nagyobb nyaralást nem terveztünk idén, de elég spontánok vagyunk, így ha lesz pár szabad napunk, biztosan elmegyünk valahova hármasban egy picit kikapcsoló­dni – tette hozzá a népszerű színésznő.

 ??  ?? Cseperedik
Lovas Rozi kisfia, Misa szépen cseperedik, már elmúlt egyéves, ideje volt a keresztelő­nek
Cseperedik Lovas Rozi kisfia, Misa szépen cseperedik, már elmúlt egyéves, ideje volt a keresztelő­nek
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary