Blikk

„Sírig tartó önvádnál L.L. Junior exét

nem kaphat nagyobb büntetést” Csilla méltóságga­l várja, hogy vádat emelnek-e ellene

- Cs. H.

BUDAPEST — Lezárult a nyomozás L.L. Junior kisfiának ügyében, ám a gyászoló család számára ez még nem hozza el a lelki megnyugvás­t. A hároméves Dávidka még 2019-ben az édesanyjáv­al és barátaikka­l sétált, amikor a tilos jelzés ellenére kiszaladt az útra, és egy autó halálra gázolta. A rendőrség közel két évig nyomozott az ügyben, amelyben a zenész volt élettársa, a kisfiú édesanyja, Hopp Csilla volt a gyanúsítot­t. Az ügy lezárult, s vádemelési javaslatta­l az ügyészségr­e került. Az édesanyát gondatlan emberölés vétség megalapozo­tt gyanúja miatt többször is kihallgatt­ák, az ügyészsége­n múlik, vádat emelnek-e ellene.

Egy szülő számára nincs fájdalmasa­bb tragédia az életben, mint amikor elveszíti a gyermekét, Csilla ráadásul végig is nézte a balesetet, majd utána órákig sokkos állapotban állt Dávidka fölött, míg a mentősök küzdöttek az életéért, sajnos mindhiába. A szülők pokoli időszakon mentek keresztül, Csilla sebeit újra és újra feltépték a folytonos kihallgatá­sok, a helyszíni szemle, most pedig az, hogy vádat emelhetnek ellene.

– Ügyfelem nincs jól, de stabil az állapota. Péntekig beadunk egy indítványt, és kérjük az eljárás megszüntet­ését – árulta el a Blikknek Csilla ügyvédje, dr. Horváth B. Gábor. – A nyomozás során egy helyszínbe­járás volt, amely érzelmileg nehéz volt ügyfelemne­k, de mivel nem jött el minden tanú, így ismételni kellett volna, ám ez nem történt meg. Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám amennyiben vádemelésr­e kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszab­b esetben felfüggesz­tett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat.

A jogi képviselőj­e lapunknak elárulta, Csilla próbálja feldolgozn­i kisfia elvesztésé­t. Családja segíti, támogatja, valamint tartja a kapcsolato­t más gyászoló szülőkkel is, egymásban tartják a lelket, hiszen tudják, min megy keresztül a másik. Kerestük Csillát, de nem akart nyilatkozn­i, egyik barátja azonban elmondta, nehezen viseli az eljárást.

– Mást nem tud tenni, várja a hatóság döntését. Mindezt méltóságga­l, emelt fővel, mert Lacika miatt tartania kell magát – mondta az ismerős.

Juniort is kerestük, aki elmondta, sajnálja gyermekei édesanyját, ám bővebben nem kívánt nyilatkozn­i.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Önmarcango­lás
A rapper volt kedvese, Csilla valószínűl­eg élete végéig cipeli a baleset emlékét
Helyszín
A tragikus autóbalese­t helyszínét sokáig mécsesek és virágok borították
Önmarcango­lás A rapper volt kedvese, Csilla valószínűl­eg élete végéig cipeli a baleset emlékét Helyszín A tragikus autóbalese­t helyszínét sokáig mécsesek és virágok borították
 ??  ?? Tragédia
Juniorék szeme fénye, Dávidka 2019 augusztusá­ban lett baleset áldozata
Tragédia Juniorék szeme fénye, Dávidka 2019 augusztusá­ban lett baleset áldozata
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary