Blikk

Visszatéré­sétől félt Völgyesi Gabi

- B. P.

BUDAPEST — Az eddigi életében megélt lelki traumák és szörnyű időszakok, de akár a sikerei példáján keresztül segítene másokon Völgyesi Gabi. A Unique-kal idén is sokat koncertező énekesnő több mint húsz éve példakép, profi módon egyensúlyo­zik a sztárság, az anyaság és a jogi pálya között. Kifelé úgy tűnik, évtizedek óta szinte tökéletes az élete. Az énekesnő azonban elárulta, ezt sokszor csak a felszínes szemlélő láthatta így, hiszen az ő életében is voltak mélyrepülé­sek.

– Túl voltunk a Unique első sikerein, amikor megszülett­ek a gyerekeim. Egyrészt csodálatos időszak volt ez az életünkben, és Ádámmal együtt négy éven át szinte száz százalékig csak a „szülőségre” koncentrál­tunk. Ugyanakkor ott feszült bennem az ambíció, a színpadra való visszatéré­s vágya, ezzel párhuzamos­an előtörtek azok a gondolatok is, hogy ez sikerülhet-e? – mesélte az énekesnő, aki önkéntelen­ül is másokhoz hasonlítga­tta magát, és kétségbees­ett.

– Át kellett értékelnem a sikerhez való viszonyulá­somat, hogy újra jól érezhessem magamat a bőrömben. Belevenni a siker fogalmába a szakmai eredmények­en túl a magánéleti sikereket is, hisz két egészséges, gyönyörű gyermek anyukája lettem – mondta Gabi, aki személyes történetek­et elmesélve személyisé­gfejlesztő, beszélgető­s workshopot tart július 19-én, így motiválva másokat.

 ??  ?? Mesél
A Unique vonzó énekesnője, Völgyesi Gabi életének történetei­vel próbál segíteni
Mesél A Unique vonzó énekesnője, Völgyesi Gabi életének történetei­vel próbál segíteni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary