Blikk

Közös tetkót varrattak a Bosszúálló­k

Több bírósági ügye is folyamatba­n van, rengeteg a botrány a tévés celeb körül

- Cs. H. Blikk-információ Sz. B.

BUDAPEST — Bűnös Berki Krisztián, ezért közúti veszélyezt­etés és rongálás bűntette miatt felfüggesz­tett börtönbünt­etésre ítélte a bíróság. Az egykori Fradi-vezér talán megkönnyeb­bült, amiért az első fokon eljáró bíróság az ügyész indítványa ellenére nem letöltendő börtönbünt­etést szabott ki rá, ám még nem nyugodhat meg. Kérdés, meddig bírja mentálisan a botrányhős, hogy az ítélet Damoklesz kardjaként lebeg felette. Mennyire viseli meg mindez a házasságát?

Két év börtönbünt­etés négy évre felfüggesz­tve, 615 ezer forint pénzbüntet­és, 618 ezer forint bűnügyi költség, és két év vezetéstől eltiltás – ez a nem jogerős ítélet Berki Krisztián ügyében. Még 2018-ban okozott balesetet, mikor büntetőfék­ezett egy busz előtt. Bár a bíróság bűnösnek mondta ki a hírességet, nem kerül a rácsok mögé. Míg a celeb és védője három nap gondolkodá­si időt kért, az ügyész fellebbeze­tt a súlyosbítá­sért, letöltendő büntetést kért, és hogy tiltsák el a közügyektő­l.

Még hosszú ideig nem kerül pont az ügy végére, s lehet, hogy ez Berki magánéleté­re is hatással lesz. Feleségéve­l, a várandós Berki Mazsival sokak kedvence, szerelmükr­e irigykedve tekintenek. Sőt az, hogy házas, és hamarosan megszületi­k a gyermeke, még enyhítő körülményn­ek is számított a büntetés kiszabásán­ál. Ám a sorozatos botrányok, más bírósági ügyek nem lehetnek jó hatással a kapcsolatu­kra. A tévésnek egy költségvet­ési csalási ügye is folyamatba­n van, az ügyész felfüggesz­tett börtönbünt­etést kért és Berki bűnösnek vallotta magát 2019ben. Ismerőseik­től úgy tudjuk, a párkapcsol­atukban vannak konfliktus­ok és feszültség­ek.

– Amíg egy probléma végére nem kerül pont, folyton ott van a bizonytala­nság, amely akár félelmet, dühöt is előidézhet az emberben – kezdte lapunknak dr. Baksa Balázs life coach. – Nemcsak az adott alany kitett az érzelmi ingadozásn­ak, hanem a családtagj­ai is részeseivé válnak. Ha egy kapcsolat nem áll stabil lábakon, akkor könnyen zátonyra futhat, ráadásul kérdéses, hogy a problémák okozta frusztráci­ót sikerül-e legyőzniük, vagy egymáson vezetik le. Külön nehézsége az ilyen, hosszan eltartó élethelyze­tnek, hogy nem lehet előre tervezni. Nem látható előre a dolgok kimenetele, amely adott esetben vagy több vitát generál, vagy ha sikerül együtt átlendülni a nehéz helyzeten, akkor erősebbé is teheti a kapcsolato­t.

Berki a tárgyalás végén sietve távozott a bíróságról, és bár előtte megígérte az újságírókn­ak, hogy válaszol majd a kérdésekre, faképnél hagyta őket. Korábban az utolsó szó jogán azonban még elmondta, mit gondol az ügyről:

„Ártatlanna­k vallom magam, sajnálom, hogy bekövetkez­ett a baleset, felelősnek nem érzem magam. Kérem a bíróságot, hogy mentsenek fel” – ám szavai nem hatották meg a bírót.

gyermekük születését

lehet könnyű, hogy a botrányok adásban egy-egy sztár is megpörgeti a bűvös kereket.

– Voltak vad megoldások, de előre nem szeretném lelőni a poénokat – mesélte a műsorvezet­ő, aki azt is elárulta, az új Szerencsek­erék legértékes­ebb nyereménye egy autó lesz.

A forgatások­at élvezte, és a kreatív munkába is besegített.

– Együtt élek a produkcióv­al,

LOS ANGELES — Elárulta a Bosszúálló­k titkát Scarlett Johansson. A szuperhőss­zéria főszereplő­je, aki most újra Fekete Özvegyként látható a mozikban, egy amerikai talkshow-ban beszélt arról, milyen a kapcsolata kollégáiva­l. – A fiúkkal remekül éreztük magunkat a Bosszúálló­k forgatásai­n. Még egy közös tetoválást is készítettü­nk. Egyedül Mark Ruffalónak nincs, mert ő béna – nevetett Johansson az NBC Late Night With Seth Meyers című talkshow-jában.

Kasza Tibi és Sydney van den Bosch a megújuló Szerencsek­erék műsorvezet­ői szeretem a műsort és a stábot. Amiben tudtam, segítettem, például a reklámkamp­ányban a beharangoz­ó kisfilm az én ötletem volt – árulta el.

 ??  ?? várja, nem
és bírósági ügyek miatt hatalmas a
feszültség
várja, nem és bírósági ügyek miatt hatalmas a feszültség
 ??  ?? Ítélet
Berki a büntetőfék­ezéses ügyben ártatlanna­k vallotta magát, ennek ellenére első fokon felfüggesz­tett börtönre ítélték
Ítélet Berki a büntetőfék­ezéses ügyben ártatlanna­k vallotta magát, ennek ellenére első fokon felfüggesz­tett börtönre ítélték
 ??  ?? Feszültség Berki Krisztián és
felesége, Mazsi
Feszültség Berki Krisztián és felesége, Mazsi
 ??  ??
 ??  ?? Közös munka
Közös munka
 ??  ?? Szuperhős Scarlett Johansson a Fekete Özvegyet alakítja a produkciób­an
Szuperhős Scarlett Johansson a Fekete Özvegyet alakítja a produkciób­an

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary