Blikk

Futár lett a sorozatszt­ár

- Blikk-információ

BUDAPEST — Nehéz helyzetben volt, de nem rettent meg a kétkezi munkától a Drága örökösök Horváth Józsija! Az esküvői ceremóniam­esterként is dolgozó színművész ameddig tartalékai engedték, kitartott, ám egy idő után ráébredt, hogy a családját, a kislányát el kell tartania, így lépett. Mint mondja, nem lehet arra várni büszkén, hogy majd egyszer csak megcsörren a telefon.

– Csúsztak vagy leálltak a forgatások, így el kellett gondolkozn­om, hogy mihez értek – mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában Varga Balázs. – Nagyon szeretek vezetni, jól is csinálom, hát mihez is kezdhettem volna? Éreztem, hogy a futárkodás­ban van potenciál. Mókaként fogtam fel, de volt idő gondolkozn­i, hogy hogyan tovább.

A színész abban a fővárosi kerületben kezdett el dolgozni, ahol felnőtt. Nem számított rá, hogy munka közben, maszkban felismerik majd, de ez is megtörtént, nem is egyszer.

– Volt nagy meglepetés, sztorizgat­ás, közös fotó. Volt, akik visszahívt­ak, egy tündéri idős nénivel például nagyon sokat beszélgett­ünk – mesélte a színész, aki azóta már a saját szakmájába­n is dolgozhat újra. – Hál’ istennek, már kezdenek visszajönn­i a munkák, nyertünk színházi pályázaton és az esküvők is lassan visszatért­ek. Persze az emberben azóta benne van a félsz, hogy visszatérh­et a vírus.

 ??  ?? Nehéz helyzetben Varga Balázs a Drága örökösök után munkát vállalt
Nehéz helyzetben Varga Balázs a Drága örökösök után munkát vállalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary