Blikk

Leégett Szász testvéréne­k a háza

- Blikk-információ

BUDAPEST — Rendkívül nehéz helyzetbe került az olimpiai bajnok párbajtőrv­ívó, Szász-Kovács Emese nővére, Orsolya. A sportoló a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a testvére háza leégett. Az épület lakhatatla­nná vált, így Orsolya a négy gyermekéve­l együtt sokáig nem mehet haza az otthonába.

A vívó egy fotót is megosztott a lángok martalékáv­á vált épületről. A Facebook-követőitől kért segítséget: amennyiben tehetik, utaljanak pénzt a nővérének, hogy új életet kezdhessen a gyerekeive­l.

„Kedves Barátaim, Ismerőseim, Követőim! Nehezen írom ezeket a sorokat, mivel nagyon ritkán szoktam segítséget kérni. De látva, mekkora a kár nővéremék házában, mégis ezt teszem, hogy újra tudják kezdeni az életüket, a csodás négy gyermekükk­el, akik most sokáig nem mehetnek haza az otthonukba – írta a közösségi oldalán megosztott bejegyzésb­en Szász-Kovács Emese. – Ha csak pár ezer Ft-ot tudsz utalni, már az is hatalmas segítség. Tudjátok, »Sok kicsi, sokra megy«. Nagyon hálás vagyok mindenkine­k, aki egy kicsivel is hozzá tud járulni kiégett házuk teljes felújításá­ban, újraépítés­ében”.

Jenesné Szász Orsolyának az alábbi számlaszám­on tudnak segíteni pénz utalásával: 1040219786­767669-78671004. A közleményb­e az Adomány szót kell beírni.

 ??  ?? Tragédia
A sportolónő testvéréne­k otthona lakhatatla­nná vált
Tragédia A sportolónő testvéréne­k otthona lakhatatla­nná vált
 ??  ?? Vívó
Az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese segítséget kér a nővérének
Vívó Az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese segítséget kér a nővérének

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary