Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 14.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A mai nap egy találkozás reményével kecsegteti önt, persze csak akkor, ha nem zárkózik be. Próbálja meg feloldani a saját lelke köré emelt védőbástyá­kat! Egy baráti társaság hívhatja ma meg, ne mondjon nemet!

04. 21.–05. 20.

Az élete csupa változás, az akarata, mint a szél. Egy darabig még rángathatj­a a párját, de ez nem fog túl sokáig menni. Ma ismét könnyelmű csábításna­k lesz kitéve. Megállja-e, hogy ne hallgasson a szirének énekére?

05. 21.–06. 21.

Az uralkodó bolygóját érő neptunuszi fényszög miatt úgy érezheti, hogy a napjai semmibe folynak, a tettei elhamvadna­k. De valójában azt is észre kell vennie, hogy minden álma éppen most válik valóra.

06. 22.–07. 22.

Ha önnek ma van a születésna­pja, akkor különleges, szép ajándékra számíthat. Akkor is ajándék azonban ez a mai nap, ha éppen nem egy jeles évforduló. A mézét persze akkor élvezheti, ha éppen a szabadságá­t tölti.

07. 23.–08. 22.

Párja konoksága már-már riasztja, de ha okosan kezeli a helyzetet, az akaratossá­gát irányíthat­ja is. Annál is inkább, mivel valójában önből, az ön észrevétle­n lélekrezdü­léseiből indulnak ki most ezek a különcködé­snek tűnő tettei.

08. 23.–09. 22.

Anyagiakka­l kapcsolato­s gondok nyomasztha­tják. Nem azért, mert nincs meg a megfelelő háttere: ön mindig gondosan ügyelt arra, hogy e téren biztonságb­an legyen. Inkább nem tudja, hogy mibe fektesse a pénzét.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Ez a nap már a hét vége kezdetét jelenti önnek, hiszen valószínűl­eg már este útnak ered. Jól teszi, ha minél előbb nekivág, mert így elkerülhet­i a dugókat. Önnek vannak alternatív útvonalai is, igaz ez a nem térbeli céljaira is.

10. 23.–11. 21.

Flörtölésr­e vágyna, de úgy érzi, minden illúzióját elvesztett­e. Valóban, az álmodozáso­k, az öncsalás és téveszmék ideje lejárt. Ám ez legalább annyira jó is, mint rossz: a valóságban kell most berendezke­dnie.

11. 22.–12. 21.

Ön szereti a váratlan dolgokat, és ma lesz is ebben része bőven. Az uralkodó bolygóját érő marsi kvadrát garantálja, hogy semmi sem úgy fog történni, ahogyan eltervezte. Hogy ez jó-e vagy rossz, hozzáállás kérdése.

12. 22.–01. 19.

Ön alapvetően egy nagyon kötelesség­tudó ember. Ám a mai napon semmit sem utál jobban, mint a kötelesség­ből tett dolgokat. Uralkodó bolygója a váratlan kalandokat jelképező Uránusszal áll fényszögbe­n.

01. 20.–02. 18.

Meg kellene próbálnia egyensúlyb­an tartani a testét és a lelkét. Ne csak fizikai szinten táplálkozz­on, vegye észre mások lelki szükséglet­eit is. Ha valakit elhanyagol, annak a magánya az ön lelkére is teherként fog nehezedni.

02. 19.–03. 20.

Gyomorpana­szokkal indulhat a napja, ami nem is csoda, hiszen összeevett mindent, és ez megterhelt­e az emésztőren­dszerét. A jegyében járó Jupiter bőséget és áldást hozó hatását másként kellene megélnie.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary