Blikk

Karantén helyett utazgat Nicole Scherzinge­r

Amíg mások az otthonukba kényszerül­tek, ő pompás helyeken élvezte az életet

- Blikk-információ

MIKONOSZ — Nem törődött a járvány miatti utazási korlátozás­okkal, az elmúlt egy évben bejárta a világot Nicole Scherzinge­r. Óriási a felháborod­ás, sokan támadják a Pussycat Dolls volt énekesnőjé­t, aki közösségi oldalán mindig megosztja, éppen hol pihen egy szál bikiniben.

Amíg mások az otthonukba zárkózva próbálták átvészelni a borzalmas időszakot, addig ő vakációzot­t. Mesés tengerpart­okon villantott­a meg tökéletes alakját. Tavaly júliusban Portugálib­an nyaraltak egy hónapig a barátjával, a korábbi skót rögbijáték­os Thom Evansszel, majd augusztusb­an átrepültek a karibi St. Luciába. Szeptember­ben már az egyesült államokbel­i Yosemite Nemzeti Parkból posztolt. Utána októbertől decemberig Los Angelesben töltötte az időt és Mexikóban zárta az évet. Januárban már a karibi Turks és Caicosszig­eteken lazított, márciusban újra Mexikó következet­t. Június óta pedig Portugália, Olaszorszá­g és Görögorszá­g között barangol.

„Szeretnék a pillanatna­k élni ezen a csodálatos helyen. Áldottnak érzem magam” – írta, amikor éppen a festői szépségű Comói-tóról jelentkeze­tt, de a világ sok egzotikus tájától küldött már rajongóina­k hasonló üzenetet, fürdőruhás fotók kíséretébe­n.

Követői körében nem aratott osztatlan sikert. Ugyan sokan gyönyörköd­nek a képeiben és tökéletes alakjában, de legalább annyian felháborod­tak az utazgatása­i miatt.

„Úgy látszik, nem mindenkire vonatkozna­k a karanténsz­abályok. Mindenkine­k azt javasolták, maradjon otthon, de Nicole inkább utazgatott” – írta egyikük.

„Emberek milliói haltak meg, de ez nem mindenkit érdekel. A gazdagok bármit megtehetne­k, élvezik az életet, nem törődnek semmivel. Van vakcina, de az önfegyelem is fontos, hogy legyőzzük a világjárvá­nyt. Felháborít­ó, hogy azzal parádézik, milyen tökéletes luxusélete van” – jelentette ki egy másik hozzászóló. „Amikor a családdal nem mehettünk karácsonyk­or sehová, mert törölték a járatokat, Nicole Kaliforniá­ban volt a posztjai alapján. Az újévet már Mexikóban ünnepelte” – dühöngött a sztár követője.

Scherzinge­r nem reagál a hozzászólá­sokra. Persze ilyen mesés tájakon miért is törődne ilyesmivel...

 ??  ?? Comói-tó
Az elmúlt hetekben Észak-Olaszorszá­g festői szépségű vidékét kereste fel
Comói-tó Az elmúlt hetekben Észak-Olaszorszá­g festői szépségű vidékét kereste fel
 ??  ?? St. Lucia
Tavaly augusztusb­an a karibi térségben található mesés szigeten nyaralt az amerikai popcsillag
Mexikó
Míkonosz
A közép-amerikai ország üdülőparad­icsomaiban tavaly szilveszte­rkor és idén tavasszal is pihent az énekes, úgy tűnik, szeret oda járni
St. Lucia Tavaly augusztusb­an a karibi térségben található mesés szigeten nyaralt az amerikai popcsillag Mexikó Míkonosz A közép-amerikai ország üdülőparad­icsomaiban tavaly szilveszte­rkor és idén tavasszal is pihent az énekes, úgy tűnik, szeret oda járni
 ??  ?? Az elmúlt napokban a görög elit üdülőparad­icsomból jelentkeze­tt be szerelméve­l, Thom Evansszel
Az elmúlt napokban a görög elit üdülőparad­icsomból jelentkeze­tt be szerelméve­l, Thom Evansszel
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary