Blikk

„Egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját”

Cooky, a Rádió 1 műsorvezet­ője

- Sz. B.

Hosszú ideje alkotnak egy párt Debórával, miért most határozták el magukat az esküvőre?

– Azt gondolom, egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozo­tt meg, ez a legkeveseb­b, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodn­om, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezete­s maradjon. Milyen esküvőt terveznek?

– Az a legfontosa­bb, hogy a család ott legyen, és az őszinte barátaink. Olyan esküvőt álmodtunk meg, ahol mindenki jól érzi magát, bensőséges, meghitt ünneplést szeretnénk. Konkrét dátum nincs, és helyszínen sem gondolkodt­unk, de szép, Budapestkö­zeli helyet keresünk, a legfontosa­bb, hogy a menyaszszo­ny álmai valóra váljanak. Korábban franciaors­zági nászról beszéltek. Kútba esett a terv?

– Nehéz lenne megoldani a násznép kiutaztatá­sát. Magyarorsz­ágon élünk, itt van több barátunk, itt lesz az esküvő is. A hivatalos papír változtat egy kapcsolato­n?

– Szerintem nem, annál nagyobb biztosíték­a a szerelmünk­nek, mint hogy megszülete­tt a két gyermekünk, nincs. Kevin és Nátán örökre összeköt minket.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary