Blikk

Kiáll exe mellett Junior, nem hibáztatja Csillát

- Blikk-információ

BUDAPEST — Kiáll volt párja, gyermekei édesanyja mellett L.L. Junior.

Mint ismert: az énekes kisfiának halála ügyében a rendőrség vádemelési javaslatta­l zárta le a nyomozást, így Hopp Csillára akár börtön is várhat a tragikus baleset miatt.

Az események hatására most megszólalt L.L. Junior is, Csilla exe, Dávidka édesapja, aki közösségi oldalán osztotta meg a gondolatai­t, s árulta el, hogy már egyáltalán nem hibáztatja a gyermekük halála miatt egykori kedvesét.

„Életem egyik legnehezeb­b, de mégis legfelemel­őbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádolást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyuln­i Dávidka elvesztése, de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt. Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetbe­n nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk, dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be, egy szülői alapítvány, hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe” – írta közösségi oldalán Junior, majd folytatta a bejegyzésé­t:

„Természete­sen minden eszközömme­l támogatom ezt, sőt, mi is ezt fogjuk kérni, ha a bíróság meghallgat majd. Így is okolja őt a lelkiismer­ete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiunkna­k. Kérlek, támogassát­ok ti is őt, mert már semmi, de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat, és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátá­s vagy szeretet nélkül éljünk. Higgyétek el, én csak tudom…” – írta a posztban Junior.

 ??  ?? Szavak
A rapper támogatja volt párját, nem okolja kisfiuk, Dávidka halála miatt
Szavak A rapper támogatja volt párját, nem okolja kisfiuk, Dávidka halála miatt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary