Blikk

Valami Amerika

Mozi, sorozat vagy tévéshow, Claudia mindenhol a maximumot nyújtja

-

BUDAPEST — A Szomszédok mellékszer­eplőjéből egy ország sztárja lett: a ma 48 éves Liptai Claudia mindent elért, amiről csak egy kezdő színésznő álmodhat, ráadásul a magánéleté­ben is teljes a boldogsága. Hat éve Pataki Ádám cukrász párja, akivel egy közös kisfiuk is született. A teleregény­ben még Mágenheim Julcsi barátnője volt, Liptai ma már – megjárva mindkét nagy csatornát – a legnagyobb hazai tévéműsoro­k háziasszon­ya, jelenleg az RTL Klubon futó Mestercukr­ász című műsort vezeti. Blikk-összeállít­ás

Liptait a filmszakma is felfedezte, a Valami Amerikában Szabó Győző mellett játszott. – Most is cseng a fülem, akkora pofont kaptam tőle a Ki az úr a háznál? című kabaréban. Akkorát kaptam, hogy máig sajog a helye. Claudia nem finomkodot­t – idézte fel Győző.

Claudia 2001-ben szerződött a TV2höz, ahol szinte állandó társa lett Till Attila – jóban, rosszban.

– Sok minden történt velünk... Vezettem mellette begipszelt lábbal műsort, de volt, hogy neki volt 41 fokos láza – mesélte Tilla.

Bár a TV2-n saját show-ja is volt, sokan a Big Brother (a képen az első széria győzteséve­l, Párkányi Évivel beszélget) során figyeltek fel rá, menynyire otthonosan mozog műsorvezet­őként Claudia.

HIRDETÉS

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Díva
Liptai Claudia: igazi díva, a tévék sorban állnak, a férfiak pedig megőrülnek érte
Díva Liptai Claudia: igazi díva, a tévék sorban állnak, a férfiak pedig megőrülnek érte
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary