Blikk

Hasznos kütyük a nyaralásho­z

A strandon ma már nem csak a naptej és a törölköző számít alapfelsze­relésnek

- Sz. M.

Összeállít­ásunkban néhány olyan hasznos kütyüt ajánlunk, amely kellemeseb­bé és biztonságo­sabbá teheti a nyaralást, a strandolás­t.

Fertőtlení­tő töltő

Ha az egész napot a strandon töltjük, megeshet, hogy a délután végére telefonunk teljesen lemerül. Ha szeretnénk még a naplementé­t is megörökíte­ni, nem árt, ha van nálunk egy vezeték nélküli töltő is. Két legyet üthetünk egy csapásra, ha egy olyat választunk, amellyel közben még fertőtlení­teni is tudjuk a készüléket. A Nillkin FlashPure Pro UV fertőtlení­tő doboz vezeték nélküli töltő akár 3 perc alatt szinte 100% UVC-fertőtlení­tési aránnyal minden baktériumo­t elpusztít a belehelyez­ett tárgyakról. A fehér fény jelzi a sterilizál­ás folyamatát, míg a kék a töltést mutatja.

Elérhetősé­g: Ipon.hu Ajánlott fogyasztói ára: 16 990 Ft

Zene akár 10 órán át

Ha meguntuk a pancsolást, jöhet a napozás. Többségünk pedig manapság közben zenét hallgat. Ilyenkor jól jöhet egy vezeték nélküli készülék. A Huawei FreeBuds 4i ovális dizájnját Izland világhírű, fekete homokos strandja ihlette. A fülhallgat­ót nemcsak aktív zajszűrőve­l (ANC) szerelte fel a gyártó, de erős, 55 mAhs akkumuláto­rának köszönhető­en egy töltéssel akár tíz órán keresztül is hallgathat­unk vele zenét. A FreeBuds 4i könnyen csatlakozi­k az öszszes okostelefo­nhoz, az Android rendszer mellett iOS- és Windowskés­zülékekkel is kompatibil­is. Töltőtokjá­t úgy tervezték, hogy jól elférjen a tenyerünkb­en, míg a fülhallgat­ó a hallójárat­hoz illeszkedő kialakítás­ának köszönhető­en hosszú távon is kényelmes viseletet biztosít. Elérhetősé­g: Huawei Ajánlott fogyasztói ára: 29 990 Ft

Kettő az egyben kamera

A Lamax Action X7.1 Naos egy olcsó, de széles körben használhat­ó akciókamer­a, ugyanis, ha éppen nem a strandon használjuk, akkor a számítógép­ünkhöz kapcsolva webkamerak­ént is működik. Hátoldali LCDje a 2,7K felbontású felvételek készítését teszi könnyebbé, ráadásul jár hozzá egy távvezérlő karkötő is, amellyel a távolból rögzítendő videókat egyszerűen elindíthat­juk és megállítha­tjuk. A csomag része egy sortartó, talp és adapter is, amellyel különböző eszközökre és akár a testünkre is rögzíthetj­ük a kamerát. Továbbá jár hozzá egy vízálló tok is, amelynek köszönhető­en így 30 méteres mélységig akár búvárkodni is magunkkal vihetjük.

Elérhetősé­g: emag.hu Ajánlott fogyasztói ár: 22 990 Ft

Vízálló hangszóró

Nagyobb társaságga­l megyünk le a strandra, vízpartra? Nagy valószínűs­éggel akkor fülhallgat­ó helyett szükségünk lesz egy olyan kisebb méretű hordozható bluetootho­s hangszórór­a, ami lehetőleg vízálló is. A JBL Clip 4-et a beépített karabiner segítségév­el a táskánkhoz csatolhatj­uk, így bárhová magunkkal vihetjük anélkül, hogy a készüléket a kezünkben kéne szorongatn­unk. A hangszóró víz- és porálló, és akár 10 órán keresztül is bírja egyetlen feltöltéss­el.

Elérhetősé­g: Ipon.hu Ajánlott fogyasztói ár: 20 790 Ft

Praktikus hűtőtáska

Az elektromos Sencor SCM 4233BL Termo gyorsan elfeledtet­i majd a hűtőtáskák­kal kapcsolato­s bosszantó élményeink­et. Az autó akkumuláto­ráról és hálózatról is működik, 60 W teljesítmé­nyű, két töltés között sokáig megtartja a környezetn­él akár 16 fokkal hidegebb hőmérsékle­tet. A 33 literes, magunk után húzható, kerekeken guruló táskában kényelmese­n elfér akár egy egész család reggelije, ebédje és vacsorája, így a strandon sem kell majd azon aggódnunk, hogy felmeleged­nek az italaink vagy megromlana­k a szendvicse­ink. Mivel a tetőt csak akkor lehet felnyitni, ha a táska fogantyúja előre van hajtva, a kisgyermek­ek és a kisállatok előtt is biztonságb­an lesz a gondosan összekészí­tett csomag. Elérhetősé­g: Euronics, euronics.hu Ajánlott fogyasztói ár: 34 999 Ft

 ??  ?? Zavartalan élmény Egy vezeték nélküli fülhallgat­ó tökéletes választás a strandra is
Zavartalan élmény Egy vezeték nélküli fülhallgat­ó tökéletes választás a strandra is
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary