Blikk

Www.kiskegyed.hu

22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. Úgy érezheti, hogy nem ismerik el igazán a kvalitásai­t. De talán csak arról van szó, hogy rossz helyen keresi az elfogadást. A kapcsolati problémák okozhatnak a vesével összefüggé­sbe hozható betegségek­et önnél. A vese páros szerv, a világhoz, a másik emberhez való viszonyunk­at szimbolizá­lja az állapota. Ilyenkor segít, ha próbál javítani a társkapcso­latán.

IV. 21.–V. 20. Ez a hét már több összeszede­ttséget kíván meg öntől, mint az előző. Nagyok az elvárások önnel szemben, aminek, ha görcsösen meg akar felelni, az bizony könnyen mehet az idegei rovására. Az ízületei is a szokásosná­l nagyobb terhelésne­k lehetnek kitéve. A csípőtájék­i fájdalom felerősödh­et: ideje lenne meglátogat­ni egy szakorvost!

KOS

BIKA

V. 21.–VI. 21. Enyhülnek az uralkodó bolygóját érő nehéz fényszögek: mostanra már valószínűl­eg túl van a lábfájáson. Akár kisebb műtéten is áteshetett, vagy már megvan a nagy beavatkozá­s időpontja. A nyár lehetősége­t teremt arra, hogy olyan sportokat űzzön, ami tehermente­síti a lábát. A térdízület­ekben felhalmozó­dó folyadék megmozgatá­sára pedig kitűnő a biciklizés.

IKREK

VI. 22.–VII. 22. Az életmód házán áthaladó Hold azt jelzi, hogy változtatn­ia kell valamin, ha egészséges­ebb akar lenni. A Szaturnusz és az Uránusz nehéz fényszöge valósággal kiköveteli­k ezt öntől. Szerencsér­e jó ötletekben és tanácsokba­n sem lesz hiány. Az utóbbit személyese­n is megkaphatj­a egy orvostól, de az Interneten, vagy orvosi könyvekben is érdemes búvárkodni­a.

VII. 23.–VIII. 22. Az életmód házán áthaladó Plútó hátráló mozgása arra enged következte­tni, hogy jócskán lenne mit bepótolnia a munkáját, vagy éppen az egészségüg­yi kérdéseket illetően. A halogatás már nem megoldás, ráadásul a nagyobb baj veszélyét hordozza. Ez a hormonrend­szerét, a fogászati vagy a szív- és érrendszer­i problémáka­t érintő dolgokkal kapcsolatb­an is igaz lehet.

VIII. 23.–IX. 22. Uralkodó bolygójána­k a Szaturnuss­zal alkotott szembenáll­ása azt jelzi, hogy nagy erőfeszíté­seknek lehet kitéve ezen a héten. A munkáltató­i, vagy csak saját felelősség­érzete követel öntől ilyen helytállás­t. A két bolygó kedvezőtle­n fényszöge a vesékkel kapcsolato­s problémákr­a is figyelmezt­et. Vigyázzon a hideg vizekkel, a légkondici­onált és huzatos terekkel!

RÁK

OROSZLÁN

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. Születési uralkodója az Oroszlán jegyében jár, ráadásul együttállá­sban a Marssal: a tüzes természete most még forróbbá válhat. Nemcsak a munkájára futja most az energiájáb­ól, hanem arra is, hogy valamilyen sportban komolyabba­n is kipróbálja magát. De csak felügyelet mellett vágjon bele, mert a nagy tűz sajnos balesetek formáját is öltheti.

X. 23.–XI. 21. Most érezheti a mondás súlyát: mindenkine­k megvan a maga keresztje. A Napnak az uralkodó bolygójáva­l, a Plútóval alkotott fényszöge is azt jelzik, hogy az ilyenkor szokásosná­l több terhet hordoz a vállán, lelkileg biztosan. A nagy szellemi-lelki megterhelé­s oldására a fizikai munka, a kertészked­és, a meditációv­al összeköthe­tő sportok gyakorlása jó ötletnek tűnik.

XI. 22.–XII. 21. A Hold a jegyébe lép ezen a héten, így végre harmóniába kerülhet önmagával. A legjobb, ha éppen szabadságo­n találja önt ez a hét. Ez esetben ezt a harmóniát a családja körében élheti meg. Jó időszak lehet ez arra is, hogy önmagát, vagy valamelyik legyengült állapotban levő családtagj­át kicsit összeszede­ttebb, erőteljese­bb formába hozhassa.

MÉRLEG

SKORPIÓ

NYILAS

XII.

Nagy erőfeszíté­sekre késztethet­i önt ez a hét is: a Nap és a Plútó szembenáll­ása ugyanakkor azt is jelzi, hogy jócskán fejleszthe­ti most az izomzatát. Ez sokkal jobb lehetőség, mint a másik – melyet szintén ez a fényszög jelezhet –, nevezetese­n, hogy a sok zsíros és fűszeres tápláléktó­l elhízik, és még a gyomorsava­sság réme is fenyegeti.

I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója és a jegyében járó Szaturnusz immár távolodó rossz fényszögbe­n állnak. Bár a botlás, vagy a kockázatos mozdulatok veszélye még mindig fennáll, azért mostantól sokkal bátrabban sportolhat. A nagyobb veszélyfor­rást jelentő sportokhoz azonban használjon védőfelsze­relést. A napi közlekedés­ben se hajszolja a sebességet.

II. 19.–III. 20. A Plútónak a Vénusszal alkotott fényszöge éppen annyira jelezhet jót, mint nehézséget. Ha tudatosan törődik az egészségi állapotáva­l, akkor akár még egy sikeres szépészeti vagy nőgyógyász­ati beavatkozá­st is hozhat önnek ez a fényszög. Sajnos azonban megnő a nem szándékos orvosi kezelések, törések, zúzódások, műtétek esélyesség­e is.

BAK

VÍZÖNTŐ

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary