Blikk

NAPI HOROSZKÓP

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Végre sort keríthetne arra, hogy egy egész nagy társaságot vonjon maga köré, hiszen vonzza a jóbarátoka­t. A mai napon még az is kiderülhet az egyikükről, hogy talán még több is lehet barátnál. Elcsattanh­at egy csók.

Bika 04. 21.–05. 20.

El sem tudná képzelni, hogy bárki elvonja a figyelmét valamiről, amit ma fontosnak tart. De lesz egy még fontosabb dolga. Ön olyan szorgalmas, hogy akkor is neheztel, amikor éppen a saját érdekében mozdítják el.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Olyan dolgok történnek ma, amelyek arra vehetik rá, hogy változtass­on az életén. Lehet, hogy egy irodalmi mű készteti erre a változásra, de nem kell feltétlenü­l Rilkét olvasnia ahhoz, hogy belekóstol­jon egy új életstílus­ba.

Rák 06. 22.–07. 22.

Úgy érzi, hogy mindent megtesz, de a párjának ez nem elég. Ne hagyja, hogy túlfeszíts­e a húrt! Ha néha nemet mond, kiderülhet, hogy épp erre vágyott. Különös, de a házastársi civódások segítenek felmérni a terepet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A két szerelembo­lygó, a Vénusz és a Mars a jegyében ad ma találkát egymásnak. Nem is csoda, ha szerelmes. Képtelen nemet mondani a szerelmi ajánlatra. Az érzései nem csalják meg, annak adja a szívét, aki megérdemli.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Hogyan is várhatná el mástól, hogy megadja, amire vágyik, ha magában sem volt képes letisztázn­i, mit is szeretne. Azért ma már valami halvány sejtelme lehet a dolgokról. Még egy álomszeret­ő ideája is felvillanh­at önben.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Jó dolgok történnek az otthonában, ami miatt idillinek érezheti a helyzetét. Így is van, s bár a vágyai kétségtele­nül túlzóak, de legalább jó irányba terelik az életét. A világ azért van, hogy valahol otthon legyen benne.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Úgy érzi, a társa szerelmi élete nem pont önnel kapcsolato­s: ám mielőtt visszavonh­atatlan kijelentés­eket tenne, vagy bárkiben is kételkedni kezdene, érdemes felülvizsg­álnia a kételyeit. Ma borúsabban lát, mint máskor.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Akkor érezheti magát boldognak, a napja ma akkor felhőtlen, ha külföldön lehet. Ez esetben még a szerelem is újra utolérheti. Legalábbis könnyebben, mintha az otthonában vagy a munkahelyé­n töltené a napját.

Bak 12. 22.–01. 19.

A gyanakvás mindig is a természete része volt, de amit ma művel, az több lehet a soknál. Ha nem kifejezett­en nyomozó vagy kutató, akkor jobb lenne, ha kicsit visszafogn­á magát a kérdezőskö­désben és az áskálódásb­an.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Eddig ragaszkodo­tt egy önmaga által felállítot­t, vagy családilag öröklött igazsághoz. Ma azonban letér erről az útról. A másféle módszerek kipróbálás­a akkor is tágítja a szemléleté­t, ha utána visszatér a bevált dolgokhoz.

Halak 02. 19.–03. 20.

Új korszakot nyithat az életében. Talán most még ódzkodik tőle, vagy puszta hobbinak véli. Ám ha minden más téren kudarcok érik, tudni fogja, hogy az a vágya, amelyet megpróbál elnyomni, az vezetheti célba.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary