Blikk

Szulák Andi exével jött össze Marsi

Miután elköltözöt­t tőle Palik László, a tévés románcba kezdett: a lakhelyéne­k közelében élők gyakran látják együtt új párjával, Gáborral

-

BUDAPEST — A sokkoló szakítás után alakul az új szerelem Marsi Anikó életében. Úgy tudjuk, a Tények műsorvezet­őjének sikerült továbblépn­ie azok után, hogy zátonyra futott a házassága Palik Lászlóval, egy másik férfi oldalán találhatja meg a boldogságo­t. Az illető pedig nem más, mint Szulák Andrea exe, Gábor.

Bombaként robbant a hír, amikor júniusban a Blikk elsőként megírta, a tévés álompár különköltö­zött. Az Exatlon Hungary forgatása után ugyanis Palik László visszatérv­e Dominikáró­l, már nem a családi fészekbe, hanem egy másik budai lakásba ment. A famíliája kettészaka­dt, ez érthetően nagyon megviselte Marsit. A barátok nagyon bíztak benne, hogy sikerül rendezni a kapcsolatu­kat, azonban úgy tűnik, erre már nincs esély. A TV2 hírműsorán­ak háziasszon­ya azonban nem maradt sokáig magányos, hiszen időközben rátalált a szerelem, új társra lelt.

Erre egy szemfüles olvasóripo­rterünk hívta fel a figyelmet, akinek természete­sen jár a 10 ezer forintos jutalom az információ­ért.

– Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, a gyermekéne­k apja, Gábor – közölte informátor­unk. – Nem titok már a románcuk a környékbel­iek számára sem, közülük ugyanis többen látták már a Normafánál egymás társaságáb­an futni a tévést és új szerelmét. Illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon.

Természete­sen megkerestü­k Marsi Anikót, aki azonban nem kommentált­a értesülésü­nket.

Új kedvesének, Gábornak több ismert párja is volt már, hiszen korábban Szulák Andrea oldalán ismerhettü­k meg. Az énekes-műsorvezet­őtől 2015 őszén költözött el, egy közös gyermekük született a kapcsolatu­kból, a most tizennégy éves Rozina. Szakításuk után nem sokkal kiderült az is, hogy Agócs Judit színésznő volt a férfi új választott­ja. A kapcsolatu­k azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakította­k. Annak ellenére, hogy az akkor 42 éves színésznő már a szíve alatt hordta a közös gyermeküke­t, akinek késő ősszel életet adott. Most Marsi Anikó mellett ő is révbe érhet.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Vége
Ismert szerelmek Gábor korábban Szulák
Andrea és Agócs Judit
párja is volt, mindkettőj­üktől született egy-egy
gyermeke
Júniusban derült ki, hogy Palik László és Marsi Anikó házassága zátonyra futott 15 év után
Vége Ismert szerelmek Gábor korábban Szulák Andrea és Agócs Judit párja is volt, mindkettőj­üktől született egy-egy gyermeke Júniusban derült ki, hogy Palik László és Marsi Anikó házassága zátonyra futott 15 év után
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary