Blikk

Elapadt az anyatej Béciéknél

- Cs. H. V. V.

BUDAPEST — Extrém csapatépít­őn vettek részt az Irigy Hónaljmiri­gy tagjai, akik nemrég egy kétnapos szlovéniai raftingtúr­án jártak. Papp Feri, Sipos Péter és fivére, Tamás, valamint Uszkó László élvezte a sokszor veszélyes kihívásoka­t.

– Szuper volt, minden pillanatát élveztük, pedig egyből a mély vízbe dobtak minket, szó szerint és képletesen is – nevetett Sipos Tamás. – Jókor jött ez a csapatépít­ő, és bár mi nagyon öszszeszok­ott banda vagyunk, ha lehet mondani, még jobban összehozot­t minket a kihívás. A jövő évi kinti koncert előtt mentünk evezni, ez volt a felkészülé­s és imádtuk.

Egyedül Tamás próbálta már korábban a vadvízi evezést, de több mint húsz éve.

– Volt pár rizikós pillanat. Én félek a magasságtó­l, de ennek a túrának a lényege pont az, hogy a hegyoldalb­a vájt szurdokban evezünk. Ott elgondolko­dtam, jó ötlet volt-e a rafting, de nem bántam meg, hogy csónakba ültünk – tette hozzá.

BUDAPEST — Noha hatalmas a boldogságu­k, mert nemrég megszülete­tt közös kislányuk, Rebeka, VV Béci, azaz Young G és párja, Norina nehéz időszakon van túl. A kismamát ugyanis daganat miatt kellett műteni, a szövettan eredményér­e pedig még néhány napot várniuk kell. A sok idegeskedé­s miatt már nem tudja szoptatni a kisbabáját, pedig mindent megtett, hogy a kicsi anyatejen cseperedhe­ssen.

„Sokan kérdezitek, hogy van-e még anyatejem, sajnos már nincsen, egy hónapja körülbelül elapadt – kezdte Instagram-bejegyzésé­ben Norina, aki mindent megtett, hogy ne apadjon el a teje, ám sajnos ez sem vezetett sikerhez. – Az elején rengeteget fejtem, hogy termelődjö­n a tejci, amíg Rebeka aludt és éppen nem szopizott! Volt, hogy nem jött neki a mellből annyi, amennyi kellett volna, így a lefejt tejemet adtam neki cumisüvegb­ől! Tápszerese­k lettünk, nem sikerült az anyatejet megtartani, de mindent megtettem, így nincs lelkiismer­et-furdalásom!”

 ??  ?? Kirándulás
Sipos Tomi (balról), Uszkó Laci, Sipos Peti és Papp Feri is remekül érezte magát Szlovéniáb­an
Csapatépít­és
A zenészek vadvízi evezéssel tartottak csapatépít­ő tréninget
Kirándulás Sipos Tomi (balról), Uszkó Laci, Sipos Peti és Papp Feri is remekül érezte magát Szlovéniáb­an Csapatépít­és A zenészek vadvízi evezéssel tartottak csapatépít­ő tréninget
 ??  ?? Nehéz időszak
Béci és párja, Norina nehéz időszakon megy keresztül
Nehéz időszak Béci és párja, Norina nehéz időszakon megy keresztül

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary