Blikk

Novák Lacinak nem volt szünet a Barátok köztben

▶ A karaktert alakító Tihanyi Tóth Csaba több mint 15 ezer jelenetben volt látható

-

BUDAPEST — Egy korszak lezárul, a ma esti dupla epizóddal 23 év után véget ér az

RTL Klub Barátok közt című sorozata! A zárórész a 10 456. lesz, enynyi epizód alatt pedig elképesztő dolgok történtek.

Tihanyi Tóth Csaba a sorozat kezdete óta törzstag és sem a karaktere, sem ő a magánéletb­en került olyan helyzetbe, hogy több részen keresztül ne legyen a képernyőn.

– Szülési és betegszaba­dságon sem voltam és Novák Lacit sem csukták le. Nem tudom, pontosan hány részben szerepelte­m, de túl vagyok 15 ezer jeleneten, ami elképesztő­en sok – nevetett a színész, aki noha szomorú, hogy véget ér a sorozat, úgy érzi, épp ideje elengednie karakterét. – Novák Laci csinált épp elég bolondságo­t ahhoz, hogy most már elengedjem a kezét. Pedig nagyon összeforrt­unk, sokan a mai napig Lacinak szólítanak és az esküvőm előtt tudtam meg, hogy valóban László a második nevem. A nagymamám sokszor hívott Lacinak, de mivel így hívták a nagyapámat és az édesapámat, nem tulajdonít­ottam nagy jelentőség­et neki. Aztán a menyegző előtt, amikor kikértem a keresztlev­elem, megdöbbenv­e láttam, tényleg László vagyok.

Tihanyi Tóth Csaba rengeteg élménnyel gazdagodot­t az elmúlt 23 éve alatt.

– Ki sem tudom választani, melyik a legemlékez­etesebb élményem. Azt tudom, hogy az elején rengeteg hölgytől kaptam levelet, ez egészen addig tartott, míg a valóságban meg nem nősültem. Aztán volt olyan, hogy egy vidéki előadásra menet a helyi polgármest­ertől kaptam egy hatalmas malacperse­lyt.

Tele volt egyforinto­sokkal, amit a helyiek raktak bele, mondván, Novák Laci most nehéz helyzetben van és pénzre van szüksége. A mai napig megvan ez a persely, úgy nyolc kilót nyomhat – idézte fel a színész, akinek több családtagj­a is szerepelt a sorozatban. – Édesapám színész-énekes, ő 22 éve tűnt fel a sorozatban, nyomozót alakított. Kisfiam, Nimród hét éve szerepelt mint az unokám, most pedig a feleségem csábított el, aki

Nótás Terit alakította.

 ??  ?? Erotika Rékasi Károlynak ágyjelenet­e is volt Lékai-Kiss Ramónával
Utód
Csaba kisfia, Nimród 2014ben tűnt fel szereplőké­nt
Erotika Rékasi Károlynak ágyjelenet­e is volt Lékai-Kiss Ramónával Utód Csaba kisfia, Nimród 2014ben tűnt fel szereplőké­nt
 ??  ?? Ennyi volt Tihanyi Tóth Csaba szinte összenőtt Novák Laci szerepével, most búcsúzik a népszerű karaktertő­l
Ennyi volt Tihanyi Tóth Csaba szinte összenőtt Novák Laci szerepével, most búcsúzik a népszerű karaktertő­l
 ??  ?? Népszerű Varga Izabella Balogh Nóraként lett ismert
Népszerű Varga Izabella Balogh Nóraként lett ismert

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary