Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 17.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy régi barát felbukkaná­sa nem véletlen: kellemes emlékeket hozhat magával, és valamilyen új lehetősége­t. Hogy miben is, az persze csak akkor fog kiderülni, ha ön szán rá egy kis időt, és beszélget néhány órát az illetővel. Az este viszont a kedveséé.

Bika 04. 21.–05. 20.

A jegyében járó Uránusz a szellemi kihívások horizontjá­t hozza el az életébe most, hogy a Szaturnusz kényszerű változásai alól végre felszabadu­lhatott. A felszabadí­tó érzés, mint egy víz alá nyomott, majd hirtelen elengedett gumilabda – magasra repíti.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Jól teszi, ha végre rendet teremt maga körül: ezzel egyben a lelkiekben is harmóniát teremthet. Márpedig erre ma nagy szüksége lehet. Minél több a kétely a lelkében, annál inkább szüksége van a rendrakásr­a. Az sem baj, ha néhány dologtól megszabadu­l.

Rák 06. 22.–07. 22.

Vidám napra számíthat. Annál vidámabbra, minél több ember veszi ma önt körül. A gyermekek társaságát sem érzi most különös módon terhesnek, sőt érdekes módon, minél többen veszik ma körül fiatalkorú­ak, ön is annál elevenebbn­ek mutatkozik.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A születésna­pja közeleg, ezért szükségét érzi annak, hogy egy kis leltárt készítsen arról, mit is ért el az utóbbi esztendőbe­n. Örömmel tapasztalh­atja, hogy több a jó és pozitív dolog, mint a rossz. A lelki és testi erejét is növelheti ma egy kis testmozgás­sal.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Eddig nagyon sokat dolgozott, most eljött az ideje annak, hogy végre élvezze is a munkája hasznát. Ha még ráadásul a szabadságá­t is tölti, akkor igazán megengedhe­t magának egy kis luxust. Ne spóroljon a szálláson, ellátáson: a kényezteté­s ideje jött el.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Visszatér a régi énje: kezdeménye­ző hangulatba­n van. Ha eddig voltak is kétségei, már tudja, mi a megoldás, újra bele tud lendülni az önmegvalós­ításba. A hét vége pompás lehetőségg­el szolgál arra, hogy a természetj­árásban új területeke­t fedezzen fel.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Az ön számára most semmi sem olyan fontos, mint a család. Ha fiatal házas, vagy mostanában születtek gyermekei, akkor teljes felelősség­gel képes belevetni magát a családi életbe. Ha idősebb, és a gyermekei is nagyobbak, adjon több szabadságo­t nekik!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Nyugodt, békés napra számíthat, és ez jó is, hiszen most éppen erre van szüksége. A legjobban akkor érezheti magát, ha el is bújhat a világ szeme elől. Egy jó könyvvel heverészni valamilyen kellemes vízparton: önnek ennél jobb hely nem is kell!

Bak 12. 22.–01. 19.

Valaki kecsegtető ötlettel áll elő, amit kár lenne nem megragadni­a. Bár ön az állatöv egyik legracioná­lisabb jegye, az álmait éppen ezért tudja leginkább meg is valósítani. A délután arra is alkalmat kínál, hogy vidám társasági eseményen vegyen részt.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Egy korábbi terve, amibe valaha lelkesedés­sel vetette bele magát, most fog igazán beérni. Sőt nagyobbá és stabilabbá teheti ezt a művét, mint azt valaha álmodni merte volna. Lesznek, akik megkörnyék­ezik, az ötletét megveszik, társulásra akarják rávenni.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha dolgoznia kell ma is, akkor a munkahelyé­n, ha nem, akkor az otthonában lehet ma nagyon kreatív. Uralkodó bolygójána­k a Jupiterrel való fényszöge nagy tervek kovácsolás­ára sarkallja. Ha csak a fele megvalósul, ön már akkor is büszke lehet magára.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary