Blikk

Miért féltik Marsi Anikót új szerelmétő­l?

▶ Barátai attól tartanak, hogy a friss románc nem boldogságo­t hoz számára, hanem újabb sebeket ejt a híradós lelkén

-

BUDAPEST — Összetört szívek szegélyezi­k útját – többen így tartják arról a férfiről, akivel Marsi Anikó kapcsolata egyre inkább elmélyülni látszik. Talán az ilyen vélemények, talán a férfi korábbi szerelmi életének ziláltsága miatt van, hogy a Tények híradósáér­t aggódni kezdtek barátai: bár úgy látják, Anikó most boldog, mégis rosszat sejtenek.

Mint megírtuk, Marsi Anikó röviddel azután, hogy különvált Palik Lászlótól, Gáborral kezdett el randevúzni. Egyre közelebb kerültek egymáshoz, a románc mind komolyabbr­a fordult. Együtt járnak sportolni, a környéken sokan tanúi annak, hogy a pár már nem is titkolja: közösen térnek haza Anikó otthonába. Néhányan pedig fel is ismerték Anikó új kedvesét, aki bár a szó köznapi értelmében nem számít igazi hírességne­k, az arca mégsem idegen: sokáig Szulák Andrea énekes-színésznő, majd Agócs Judit színésznő kedvese volt.

A Marsi Anikóért aggódó barátok talán akkor rémültek meg leginkább, amikor olvasták Szulák Andrea bejegyzésé­t, amit a közösségi oldalára írt ki két nappal ezelőtt: egy olyan nő szavai voltak ezek, aki mindmáig nem bocsátotta meg, hogy gyermekéne­k apja elhagyta őket.

„Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárko­k, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét” – fogalmazot­t az énekesszín­észnő, aki 2015-ben zárta le kapcsolatá­t Gáborral. A férfi akkor nem gyászolta sokáig a régi szerelmet, pár hónappal később Agócs Judit színésznő mellett tűnt fel. A kapcsolat valódi szenvedély­nek tűnt, a színésznő nem sokkal később már Gábor gyermekét hordta a szíve alatt. Valami mégis közbeszólt: azóta sem derültek ki a pontos okok, de Judit hirtelen döntött és szakított a férfival. Milyen súlyos indok kell ahhoz, hogy egy várandós asszony úgy határozzon, inkább egyedül neveli fel a gyermekét, akire oly sokáig várt?

– Öthetes terhesen én döntöttem úgy, hogy nem akarom tovább, mert nem működött a kapcsolat. Már nagyon régen akartam gyereket, csak nem jó kapcsolato­kba futottam bele, ez most is így alakult, de az én döntésem volt – így indokolta akkor a történteke­t a színésznő.

Judit most bővebben nem kívánt nyilatkozn­i lapunknak, ám annyit elmondott, Andrea posztjának minden szavát meg tudja erősíteni.

Marsi Anikó barátai közül egyre többen attól tartanak, nem biztos, hogy a tévés Gábor mellett találja meg a tartós boldogságo­t.

– Olyan, mintha Gábor pont magányos, ismert nőket keresne, ám egy idő után távozik, öszszetört szíveket hagyva maga után. Nem szeretném, hogy Anikó is erre a sorsra jusson – mondta a Blikknek Marsi Anikó egyik közeli ismerőse.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Féltik
Marsi Anikó vágyik a boldogságr­a, ám ismerősei attól tartanak, nem biztos, hogy ezt Gábor mellett találja meg
Féltik Marsi Anikó vágyik a boldogságr­a, ám ismerősei attól tartanak, nem biztos, hogy ezt Gábor mellett találja meg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary