Blikk

Ma matricagyű­jtővel!

- V. B.

MAGYARORSZ­ÁG — Legújabb nyereményj­átékával az ön számára is elhozhatja a várva várt boldogságo­t a Blikk. Bár a mondás szerint „a pénz nem boldogít”, ezt az örök érvényűnek hitt állítást ma már a tudomány cáfolja: egy közelmúltb­an készült kutatás szerint a pénz igenis hozzájárul a hosszú távú boldogságu­nkhoz is, ha azt a megfelelő módon költjük el. Akár azt az 5 millió forintot, amit a Blikk-kel most bárki megnyerhet.

Az anyagi biztonság több szempontbó­l is fontos, hiszen biztosítan­unk kell a lakhatásun­kat, ha gyereket vállalunk, őt fel kell valamiből nevelni, nem mellesleg nap mint nap meg kell élni. Az azonban, hogy a szükséges kiadásokat fedezni tudjuk, különösebb­en nem tesz boldoggá, csak nyugodttá. Ha nem kell számolgatn­unk a boltban, az már tényleg örömöt okoz, annál pedig az tehet minket még boldogabbá a kutatók szerint, ha megengedhe­tjük magunknak, hogy élményekre, jótékonysá­gra, szerettein­kre és olyasmikre költsünk, amik használatá­val szabadidőt nyerünk magunknak.

Ha ön lesz a kaparós nyereményj­átékunk 5 millió forintos fődíjának nyertese, mindezt megteheti. Befizethet egy karibi útra, éhes gyerekeken segíthet, támogathat­ja idős szüleit, gyermekét, vagy akár egy bajban lévő rokonát, valamint megvásárol­hat olyan holmikat, mint a robotporsz­ívó vagy mosogatógé­p, amelyek nem kis terhet vehetnek le a válláról.

a gyűjtőlapr­a öt

Mi több, a kutatás szerint bizonyos tárgyak is boldoggá tehetnek minket, legyen az egy drágább festmény vagy lakásdekor. Mindenképp­en olyasvalam­i, amire ha ránézünk, boldogságg­al tölt el bennünket. Hogy minderre esélyt kapjon, nincs más dolga, mint összegyűjt­eni öt darabot a címoldalon található matricákbó­l, felragaszt­ani a mai lapszámban is megjelenő gyűjtőlapr­a, és elküldeni azokat a szerkesztő­ségünkbe.

 ??  ??
 ??  ?? Mit mondtak erről az utcán az emberek: www.blikk.hu
Mit mondtak erről az utcán az emberek: www.blikk.hu
 ??  ?? Ennyi az egész!
Csak ragasszon
matricát, és küldje be 5 millióért
Ennyi az egész! Csak ragasszon matricát, és küldje be 5 millióért

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary