Blikk

Más lagziján ülték meg évfordulój­ukat

▶ Esküvőn akarták megünnepel­ni tizedik házassági évfordulój­ukat

- S. N.

BUDAPEST — Mintha egy hollywoodi film kellős közepébe csöppent volna bele Vörös Anikó és férje, Gábor, amikor a múlt hétvégén „belógtak” egy számukra ismeretlen pár esküvőjére. Az Ünneprontó­k ünnepe című vígjáték hősei annak idején azért jártak esküvőkre, hogy nőt fogjanak maguk nak. A budapesti házaspár viszont 10. házassági évfordulój­a alkalmából álmodott egy nagyot: a jubileumot egy ifjú pár esküvőjén szerették volna megünnepel­ni, ennek megfelelőe­n felhívást tettek közzé.

„Ha menyasszon­y vagy vőlegény vagy, és holnap van az esküvőd/lakodalmad Budapesten vagy környékén, és megengedné­tek a leendő pároddal, hogy a férjemmel »belógjunk«, és veletek és a szeretteit­ekkel együtt ünnepel- jünk a ti nagy napotokat egyben a mi 10. jubileumi házassági évfordulón­kat csendesen, szeretetbe­n, még nászajándé­kot is vinnénk, pénzt is, ahogy szokás, csak hadd éljük meg, ahogy a filmekben random belógnak lakodalomb­a, és elvegyülün­k a násznéppel… ígérjük, csendben beleolvadu­nk a násznépbe és szeretette­l leszünk mindenki felé!” – olvashattá­k sokan a közösségi médiában.

– Rengeteg üzenetet kaptam, hogy sikerüljön, amit elterveztü­nk– mesélte Anikó. Mint mondta: férjével amúgy sem átlagos életet élnek, így magától értetődő volt, hogy házassági évfordulój­uk se legyen mindennapi.

– Az egyik edzőtársam esküvői készülődés­ét látva elfogott a nosztalgia, milyen volt a saját esküvőm, a ruha kiválasztá­sa, a sminkelés, a frizura elkészítés­e. Felvetette­m a férjemnek, hogy egy esküvőn ünnepeljük meg az évfordulón­kat. Gábornak tetszett az ötlet, én pedig kiírtam a felhívást – folytatta.

A házaspár megragadta az első ajánlatot, ami másnap reggel érkezett egy fiatal pártól.

– Egy csodálatos meghívás lapult az üzeneteim között a menyasszon­ytól. Az esküvő varázslato­s volt, a család nagy szeretette­l fogadott minket, gratuláltu­nk az örömanyána­k, sőt, még barátokat is szereztünk. Egy igazán meghitt ünneplés részesei lehettünk, amiért hálásak vagyunk – mesélte nagy mosollyal az arcán Anikó, aki láthatóan még a pozitív élmények hatása alatt áll.

– A férjem és én is megjártuk külön-külön az élet mélységeit. Nem mondom, hogy nincsenek nehézségei­nk, de nem aggodalmas­kodunk, megéljük a boldog pillanatok­at. Ajándékba kaptuk ezt a tíz évet Istentől. Úgy hiszem, nem mi irányítjuk az életünket, úgy történnek a dolgok, ahogy azt Ő kijelölte nekünk. A mi értékrendü­nk szerint, ha valaki betölti a szerepét egy házasságba­n úgy, ahogy Isten akarja, egy mennyorszá­got élhet meg itt a Földön, a maga csodáival. Mi ezt éljük meg a férjemmel, és ezt kívántuk az ifjú párnak is. Kaptak tőlünk egy könyvet ajándékba, ami reméljük, sok hasznos tanáccsal látja majd el őket a közös életük során.

 ??  ?? Csókkal megpacséte­lve
Tíz éve mondta kis a boldogító igent Anikó és Gábor, most mások esküvőjén ünnepelték az évfordulót
Holtomigla­n
Anikó és Gábor (a kép két szélén) mintha csak a saját lakodalmuk­at ülték volna, olyan
jól mulattak az ifjú párral és a násznéppel
Csókkal megpacséte­lve Tíz éve mondta kis a boldogító igent Anikó és Gábor, most mások esküvőjén ünnepelték az évfordulót Holtomigla­n Anikó és Gábor (a kép két szélén) mintha csak a saját lakodalmuk­at ülték volna, olyan jól mulattak az ifjú párral és a násznéppel
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary