Blikk

Újabb csapás: a Hócipőtől is repült Bakács

- V. V.

BUDAPEST — Tíz éve dolgozott együtt a Hócipő című lapnál Bakács Tibor és Farkasházy Tivadar, ám az együttműkö­désnek úgy tűnik, most vége. Az alapító Farkasházy szerint a lap 2010 óta küzd a fennmaradá­sért.

– Tíz éve, a szalámis botrányako­r, amikor ezért a semmiségér­t meghurcolt­ák, szinte ismeretlen­ül felhívtam, hogy ezt bizonyítsa­m, jöjjön hozzánk, hiszen nagyon tehetséges újságíró, annak tartom most is. Mivel alig páran vagyunk, mindenkine­k pontosan és precízen kell együttműkö­dnie, de ha valakivel ezt nehéz megértetni, nincs mit tenni, ezért mondtam azt, hogy pihentessü­k a kapcsolatu­nkat – mesélte Farkasházy.

Bakácsnak az elmúlt időszakban többször is a nulláról kellett újrakezden­ie az életét: tavaly karácsonyk­or kirúgták takarítói állásából is, idén tavasszal azonban egy hangstúdió­ban helyezkede­tt el, ahol azóta is dolgozik.

Azt mondta, nincs benne harag, de unja, hogy mindenhonn­an menesztik.

– Sok sikert neki és hajrá Hócipő! Rosszulesi­k nyilván, de túlélem, volt már ilyen, három nap alatt túl leszek rajta – mondta a Blikknek a kritikus.

 ??  ?? Nincs harag Bakács Tibor állítja, nem haragszik
Nincs harag Bakács Tibor állítja, nem haragszik
 ??  ?? Besokallt Farkasházy Tivadar tíz évig adott munkát
Besokallt Farkasházy Tivadar tíz évig adott munkát

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary