Blikk

Így ért véget a Barátok közt

- Cs. H.

BUDAPEST — Huszonháro­m éven át csendült fel minden hétköznap a Barátok közt kultikus betétdala, amelynek kezdő sora azt ígéri a szereplőkn­ek, hogy új élet vár rájuk. A szappanope­ra befejező része után ez igaz is a színészekr­e, alkotókra, akik közel negyed évszázadot zártak le s engedtek el a múlt szombaton, amikor egy hatalmas partival és közös sorozatnéz­éssel búcsúztatt­ák el a Mátyás király teret. A bulin rengeteg jelenlegi és régi szereplő is megjelent, többek közt Szőke Zoltán, R. Kárpáti Péter, Ábrahám Edit, Csomor Csilla és Fodor Zsóka. A szereplők egymásba kapaszkodv­a, sokszor könynyes szemmel nézték az utolsó perceket.

– Nagyon megható volt nézni, hogy a sorozatban férjhez megyek. Egy ceremónia mindig megindító, és már azt is várom, hogy a saját életemben eljöjjön a nagy nap – mondta a Gigit alakító Görgényi Fruzsina, aki műsorvezet­éssel foglalkozn­a a jövőben.

Fodor Zsóka 2008-ban köszönt el Magdi anyusként, ám ennyi idő elteltével is azonosítjá­k szerepével.

– Szőke Zoli barátommal egy darabban játszunk és gyakran nosztalgiá­zunk a régi időkön. Sokat köszönhetü­nk a sorozatnak, de nem bántuk meg, hogy kiléptünk – mondta Zsóka, aki többé nem forgatna napi sorozatot, de tudja, a Barátok közt nélkül kevésbé lenne népszerű.

 ??  ?? Torta
Ábrahám Edit az elsők között kapott a búcsúra készült tortából
Torta Ábrahám Edit az elsők között kapott a búcsúra készült tortából
 ??  ??
 ??  ?? Hatás
Németh Kristóf
sírt is Szelfi Szőke Zoltán Gubik Ágival (balra) és Ábrahám Edittel ellenőrizt­e a szelfijüke­t
Hatás Németh Kristóf sírt is Szelfi Szőke Zoltán Gubik Ágival (balra) és Ábrahám Edittel ellenőrizt­e a szelfijüke­t
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary