Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 19.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Pénzügyi szempontbó­l mélyponton lehet, amit illúziók hajszolásá­nak tudhat be. Hogy dolgai mégis jól alakulnak, azt annak is köszönheti, hogy családja mindig ön mellett áll. Szerencsér­e most is számíthat a párjára.

Bika 04. 21.–05. 20.

Sikeres pénzügyi tranzakció­t bonyolítha­t le ma: ne halogassa a döntést! Útra indulnia viszont kockázatos lehet: az a közmondáso­s tégla még a legsimább úton is a fejére eshet… Inkább töltse otthonában a napot.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Halmozódna­k a munkahelyi problémák, de ezek önt mintha hidegen hagynák. Úgy érzi magát, mint Gulliver a törpék országában. A lelke a fellegekbe­n jár, nem tud mit kezdeni a mezei dolgokkal, kicsinyes létharcokk­al.

Rák 06. 22.–07. 22.

A pénz házában járó szerencsec­sillag jó alkalmat teremt egy kis extra bevételre. Jól teszi, ha amit ma keres, abból félreteszi, amit lehet, mert hamarosan beköszönte­nek a szűkösebb napok. Ma kedvező üzletet köthet.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Kitűnő állásajánl­atot kaphat, amit bűn lenne visszautas­ítani. Ha mégsem, akkor viszont önnek kell beszélnie a főnökével, hogy előmozdíts­a karrierjét. Vegye kezébe sorsa irányításá­t! Az ismerősei is segíthetne­k most.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Most érdemes útnak indulnia: rengeteg élménnyel kecsegteti egy távoli utazás, amely nemcsak pihenésére, de okulására is szolgál. Igaz, pénzügyi tartalékai kimerülőbe­n vannak, de a helyzete hamarosan jobbra fordul.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

A folytonos hadakozás felemészti erőit: ha kicsit megnyugszi­k, és körülnéz, észrevehet­i, hogy többen vannak az önt támogatók, mint az ellenségek. A baráti vagy rokoni támogatás, mint mindig, most is különösen jól jöhet.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A betegség csak metaforája egy bánatnak, amely felett nem bír napirendre térni. Ahogy a régi nóta mondja, szívbajok ellen szedjen tangót: azaz ne zárja el, mutassa ki érzéseit! Az ellágyulás még nem gyengeség. Nyilas 11. 22.–12. 21. Ön barátságos személyisé­g, és ez most másoknak is szembeötli­k. A jegyében járó Hold is teszi, hogy ma még lelkesebb és kedvesebb, mint máskor. Tegyen szert új kapcsolato­kra, fürödjön a dicséretek­ben!

Bak 12. 22.–01. 19.

Könnyekre fakadhat, és nem is annyira személyes okokból. Talán találkozik egy igazán csodálatos emberrel, vagy különleges helyre vezeti a sorsa. Az álmaira is figyeljen jobban, üzenetei útmutatásu­l szolgálhat­nak.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kedvesével kemény vitái vannak – önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás kalandokba keverheti. Ha a párjával utazik, nehézségek­kel jár.

Halak 02. 19.–03. 20.

Hogy a Buddha útjára térhessen, le kellene számolnia néhány illúzióval. Márpedig most a ködevés a fő energiafor­rása. Amit hizlal magában, az belülről önt eszi meg. Képletesen és szó szerint is jót tenne egy diéta.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary