Blikk

Ébredés a rémálomból

-

Az ember csak nyeli a könynyeit, próbál levegőhöz jutni és lemosni a verejtéket magáról, miután egy gyötrelmes hajnalon felriadt a legszörnyű­bb rémálmából: az általa szeretett személy a kezei között haldoklik, s csak rajta múlik, életben marad-e.

Egy szabolcsi nővel pontosan ez történt. Élete szerelme a karjaiban küzdött az életben maradásért. A férfinak megállt a szíve egy temetőben, pont ott, ahol megszakad az élet és testet öltenek a lelkünk legmélyén nyugvó félelmek.

Ilyen körülménye­k között a másodperc tört része alatt, szó szerint életbevágó­an fontos kérdésekbe­n döntést hozni nem kis feladat. A szabolcsi menyasszon­y azonban a kezdeti sokk után megrázta magát: mentőt hívott, életjelet vizsgált és újraéleszt­ett. Nem kérdés, mekkora lélekjelen­lét kellett ehhez, hiszen ha ne adj’ Isten, valaki hasonló szituációb­an találja magát, pontosan tudja, hogy ilyenkor a kétségekke­l teli gondolatok csak úgy cikáznak az ember fejében. Vajon nem ártok a másiknak, biztosan mindent megtettem?

A jegyesek nem egy szokványos szerelmi sztorit tudhatnak maguk mögött, de szerencsér­e a happy end nem maradt el, a rémálom véget ért.

 ?? Séllei Noémi
újságíró ??
Séllei Noémi újságíró

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary