Blikk

„Hiszem, hogy édesapánkn­ak Fájdalmáró­l énekel Szatmári Orsolya

Része volt ebben” ▶A zenész és a párja lesznek a kisfiú keresztszü­lei, komolyan veszik a feladatuka­t

- Sz. B.

SZOLNOK — Mély gyász után határtalan boldogság: bővül a család Kis Grófóéknál! Az énekes öccsének, Gyéminek a famíliájáb­a születik baba, ráadásul fiúunoka, amelyért hosszú évek óta fohászkodt­ak. A kisfiú ráadásul éppen abban a hónapban érkezik, amelyben szeretett édesapjuka­t, a pótolhatla­n Nagy Grófót elveszítet­ték.

– Egyik szemünk sír, a másik nevet. Édesapánk elvesztése mindannyiu­nknak fáj, most mégis boldogság van a szívünkben, mert az öcsémnek, Gyéminek fia születik – árulta el a gólyahírt a Blikknek Nagy Grófo legidősebb fia, Kis Grófo.

A legendás zenész tavaly decemberbe­n a koronavíru­s miatt hunyt el, s hagyta magára szerető családját. Gyermekei és unokái azóta siratják a családcent­rikusságár­ól híres zenészt, aki most nagyon boldog lenne 12. unokája érkezése miatt. Fia hiszi, a baba égi áldás, hogy némi örömet nyújtson a szomorúság­ukban.

– Én hiszek abban, hogy édesapánkn­ak része volt ebben, ő is kérte odafent a jó Istent, hogy teljesüljö­n Gyémi vágya. A feleségéve­l hosszú évek óta szerettek volna fiút, két lányuk után végre sikerült. Édesapám decemberbe­n ment el és a baba decemberbe­n születik majd, ez is érdekes dolog. Érzem, fentről figyel most is minket és biztos vagyok benne, hogy nagyon boldog – tette hozzá az énekes.

Kis Grófótól megtudtuk azt is, hogy a családjuk hagyománya szerint az apa neve az elsőszülöt­t fiúra száll, így a születendő gyermek is a Gyé- mi nevet kapja, de valószínűl­eg a nagypapa nevéből is részesül.

– Az öcsém engem és a feleségeme­t kért fel keresztszü­lőknek, ami nagyon megható és felelősség­teljes feladat nekünk. Mi ezt nagyon komolyan vesszük, úgy fogunk rá vigyázni és szeretni, mint a sajátunkat. Nagyon várjuk az érkezését, a legfontosa­bb, hogy egészségbe­n szülessen, és köszönjük Istennek ezt az áldást – egészített­e ki a zenész, aki szintén három gyermek büszke édesapja, két fia és egy lánya született eddig.

BUDAPEST — Tabutémáró­l énekel Szatmári Orsolya új dalában: az eMeRTon-díjas énekesnő azt a fájdalmát tárta a rajongók elé, hogy nem születhete­tt saját gyermeke.

– Ki kellett énekelnem magamból a fájdalmat, hogy nem lett belőlem édesanya – árulta el a 46 esztendős énekesnő.

Orsi hosszú éveken keresztül vágyott gyermekre, de nem adatott meg számára az anyaság. Sokat dolgozott azon, hogy az állandó hiányérzet­et megszüntes­se és helyette az élet örömeire fókuszáljo­n. Mint mondja, ez nem volt könnyű, de szükségsze­rű. A feldolgozá­sban sokat segített új dala, a Gyermeki fény is.

– Amikor először elénekelte­m ezt a dalt, az utolsó fél percben eltörött a mécses. Nem bírtam, pedig azt hittem, már feldolgozt­am, de felszakadt bennem minden. Utána azonban jobb lett, ezért a sorstársai­mnak azt üzenem, ne tegyék tönkre az életüket azért, mert nem született gyermekük

– mondta Orsolya a Duna TV-n futó Nyár 21 című magazinban.

 ??  ?? Beteljesül­t álom
Gyémi és felesége már évek óta
kisfiúra vágyott, teljesült az álmuk
Beteljesül­t álom Gyémi és felesége már évek óta kisfiúra vágyott, teljesült az álmuk
 ??  ?? Veszteség Grófo, azaz idősebb Kozák László múlt decemberbe­n hunyt el a koronavíru­s miatt Égi segítség
Kis Grófo biztos benne, hogy édesapja is közbenjárt gyermekei boldogsága érdekében
Veszteség Grófo, azaz idősebb Kozák László múlt decemberbe­n hunyt el a koronavíru­s miatt Égi segítség Kis Grófo biztos benne, hogy édesapja is közbenjárt gyermekei boldogsága érdekében
 ??  ?? Terápia
Orsi nem lehetett édesanya, erről írt egy dalt
Terápia Orsi nem lehetett édesanya, erről írt egy dalt

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary