Blikk

Törölte epés beszólását Szulák Andrea

- V. V.

BUDAPEST — Néhány napja robbant ki a háború az egykori szerelmesp­ár, Szulák Andrea és exe, Gábor között, ám lehet, a harag máris tovaszállt. Az énekesnő azután csattant fel, miután megírtuk, exével, Gáborral találkozga­t szakítása után Marsi Anikó, a TV2 híradósa. A hírt Andrea pikírt megjegyzés­sel kommentált­a. „A mai hírek margójára… ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárko­k, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét” írta közösségi oldalán, bejegyzésé­t pedig megtoldott­a egy #golddigger (aranyásó) hashtaggel is.

Gábor erre másnap reagált: Facebook-oldalán munkahelyk­ént a Golddigger­t jelölte meg és egy bejegyzést is közzétett: „Mennyivel elegánsabb lett volna, ha csak annyit ír, hogy legyenek boldogok... Én mindig azt kívánom neki, legyen boldog.”

Nos, a poénosnak szánt „golddigger” munkahely hétfőre eltűnt, ahogy Szulák is törölte epés posztját, helyette egy George Orwell-idézetet tett ki: „Minél messzebb sodródik egy ember az igazságtól, annál inkább fogja gyűlölni azokat, akik kimondják.”

Kerestük az érintettek­et, ám nem akartak nyilatkozn­i, de elképzelhe­tő, közös gyermekük miatt fékezik indulataik­at.

– Egy válás hiába történt meg évekkel ezelőtt, az érzelmi válás sokkal tovább tart. A szülők ráadásul sosem tudnak elválni szülőpárké­nt, a közös gyerek ugyanis továbbra is öszszeköti őket és együttműkö­dést igényel. Az, hogy eltávolít valaki egy ilyen jellegű bejegyzést,

Gábor nemrég Marsi Anikóval jött össze, új kapcsolatá­t kommentált­a az exe azt jelenti, hogy tudják kontrollál­ni az érzelmeket a gyerek miatt, ám azt is szem előtt kell tartani, hogy a zsigeri reakció bizony nem az volt, hogy legyintek a másikra – tudtuk meg Rist Lilla párterapeu­tától.

 ??  ?? Választás Kate Mossnak sosem volt gondja az alakjával, most mégis egy speciális márka arca lett
LOS ANGELES —
Választás Kate Mossnak sosem volt gondja az alakjával, most mégis egy speciális márka arca lett LOS ANGELES —
 ??  ?? Új kapcsolat
Új kapcsolat
 ??  ?? Új poszt
Szulák Andrea egy George Orwell-idézettel pótolta a korábbi kommentjét
Új poszt Szulák Andrea egy George Orwell-idézettel pótolta a korábbi kommentjét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary