Blikk

A Balatonon jegyezték el Kovácsot

-

TOKIÓ — Valószínűl­eg minden társánál boldogabba­n utazhat Japánba világbajno­k öttusázónk, Kovács Sarolta. A harmincéve­s sportoló kezét ugyanis a napokban, nem egészen egy héttel a tokiói olimpia előtt kérte meg kedvese, a Fejér megyei első osztályú Mór együtteséb­en futballozó Tar Bálint. A romantikus eseményre egy balatoni hajókázás közben került sor. A harmadik ötkarikás szereplésé­re készülő sportolónő az Instagram-oldalán boldogan mutatta meg a gyűrűjét.

„Ezerszer is igen!” – írta az eljegyzésr­ől készült képekhez Kovács.

A székesfehé­rvári olimpikon lelkileg nehéz időszakon van túl, hiszen a július eleji, oroszorszá­gi Európa-bajnokság előtt négy hónapot kihagyott a térdműtéte után, és trombózis miatt a karrierje is veszélybe került.

– Bebizonyos­odott, hogy teljesen rendbe jött a térdem, nem éreztem fájdalmat, bírtam az egyes számok megpróbált­atásait. A műtétből mára csak az maradt, hogy muszáj kompresszi­ós harisnyát viselnem, és továbbra is vérhígítót kell szednem – mondta nemrég az öttusázó. – Az operáció után ugyanis nem adtak vérhígítót, ami majdnem tragédiáho­z vezetett, trombózist kaptam, az olimpiai szereplése­m és a további sportpálya­futásom is veszélybe került. Szerencsér­e a vérrög azóta folyamatos­an szívódik, de amíg teljesen el nem tűnik, elővigyáza­tosságból szedem a gyógyszert.

 ??  ?? Romantika A világbajno­k öttusázó, Kovács Sarolta igent mondott focista párjának
Romantika A világbajno­k öttusázó, Kovács Sarolta igent mondott focista párjának

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary