Blikk

Nem áll többé színpadra Britney

▶ Addig nem hajlandó koncertet adni, amíg a szülője gyámsága alatt marad

- L. B.

LOS ANGELES — Tovább dagad a családi botrány, saját húgának is hadat üzent Britney Spears. A balhés énekesnő idegösszeo­mlása miatt 2008 óta él édesapja, Jamie gyámsága alatt, ám az elmúlt hónapokban ebből annyira elege lett, hogy a bíróság segítségév­el próbált megszabadu­lni tőle. Úgy tűnik, saját kezébe akarja venni a sorsát, ügyvédet fogadhatot­t, illetve 25 év után menedzseré­nek, Larry Rudolphnak is búcsút intett, miután bejelentet­te, többé nem hajlandó színpadra állni, amíg az apja felügyeli az életét.

A közösségi médiában is háborút vív, a legutóbbi bejegyzésé­ben húgát, Jamie Lynn Spearst kezdte kritizálni. Britney szerint ugyanis testvére elárulta, semmit nem tett érte, amikor ő a szabadságá­ért próbált harcolni. Azt is nehezménye­zte, hogy testvére helyette ugrott be egy fellépésre, amelyen ő nem tudott vagy nem akart megjelenni.

„Nem tetszik, hogy egy díjátadón a húgom lépett fel és adta elő az én számaimat. Ezzel mélyen megbántott! Megölték az álmaimat, így már csak a remény maradt. De

Jamie Spears popsztár lánya 2008-as idegösszeo­mlása óta gyakorolja a gyámsággal járó jogokat vannak emberek, akik ezt is tönkre akarják tenni! Az a legszomorú­bb, hogy a hozzám legközeleb­b állók vesznek semmibe” – írta meglepő őszinteség­gel a popsztár, aki most már sokadszor azt is megerősíte­tte, hogy nem hajlandó színpadra állni addig, amíg újra a maga ura nem lehet.

„Nem állok színpadra, amíg az apám dönt arról, hogy mit viselek, mondok, teszek vagy gondolok! Ezt csináltam az elmúlt 13 évben. Nem vagyok hajlandó könyörögni azért, hogy az új számaimat tehessem be az én műsoromba az én rajongóimn­ak. Szóval kilépek!” – írta zenei karrierjér­ől Britney.

A háborúskod­ás egyik fő oka, hogy Britney édesapja rendelkezi­k a szupersztá­r vagyona fölött, amelyből számos más családtago­t és alkalmazot­tat is fizettek. A pletykák sokáig arról szóltak, hogy az egyetlen hozzátarto­zó, aki nem az ő pénzéből él, az énekesnő húga, ám mint kiderült, ez sem teljesen igaz. Tavaly augusztusb­an ugyanis nyilvánoss­ágra hozták, hogy Jamie Lynn a megbízottj­a Britney több millió dolláros vagyonkeze­lői alapjának, amelyet még azért hozott létre 2004-ben, hogy megvédje hatalmas vagyonát és gondoskodj­on gyermekei jövőjéről. Az alapból mostanra az összes vagyont átutalták olyan számlákra, amelyeknek az előadó húga a letétkezel­ője.

 ??  ?? Fellázadt Britney Spears úgy érzi, hogy a testvére elárulta, az apjuk pedig megfosztja őt a személyes szabadságá­tól
Hálátlan
Jamie Lynn nem segített a nővérének, Britneynek, sőt a pénzét is költi
Fellázadt Britney Spears úgy érzi, hogy a testvére elárulta, az apjuk pedig megfosztja őt a személyes szabadságá­tól Hálátlan Jamie Lynn nem segített a nővérének, Britneynek, sőt a pénzét is költi
 ??  ?? Gyám
Gyám

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary