Blikk

Vilmos herceg bosszút áll Harryéken

- L. B.

LONDON — Bosszúhadj­áratba kezd Vilmos herceg. Harry herceg és neje, Meghan Markle nyilatkoza­taikkal rendszeres­en támadták a királyi udvart, s az Oprah Winfrey-nek adott interjújuk­kal, amelyben rasszizmus­sal vádolták a famíliát, végképp felháborít­ották a rokonokat.

Bár Erzsébet királynő rendszeres­en hangoztatt­a, hogy a konfliktus rendezése érdekében a békés megoldást tartja szem előtt, úgy tűnik, Vilmos beleunt az uralkodó módszerébe, és Harry ellen fordítva saját fegyverét, figyelemfe­lkeltő, leleplező interjúkba fog kezdeni.

A királyi családot jól ismerő Charlotte Griffiths elárulta, Vilmos várhatóan keményebbe­n lép majd fel, mint azt bárki gondolná.

– Vilmos úgy érezte, hogy a botrány elsimítása már régóta nem működik, ezért úgy döntött, határozott fellépésre van szükség, és a saját módszerükk­el kell visszavágn­ia Harryéknek – mondta az újságíró.

Harry egy interjúban teregette ki a családi szennyest, most a bátyja, Vilmos herceg leleplező nyilatkoza­tra készül, így akar visszavágn­i

 ??  ?? Ellentét
Ellentét
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary