Blikk

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Egy kezdődő kapcsolat most tele lehet nehézségek­kel. Annál inkább, minél több kudarccal telített kapcsolat van a háta mögött. Igyekezzen minden félreértés­t azonnal és ott megbeszéln­i a párjával, ahol és amikor történt.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nem kellene mindenkire megorrolni­a azért, mert nem pont úgy képzelik el a világot, ahogy ön. Ettől még méltók a barátságár­a, és nem az ellenségei. Most minden emberi kapcsolata egyfajta próbatétel­nek van kitéve.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Habár mostanában rendkívül szorgalmas a munkájában, ma mégis inkább a lustasága feltűnő. Ha a szabadságá­t tölti, akkor ez rendjén van, hiszen a vakáció nem a kötelesség­ekről szól. Ám a munkahelyé­n galibát okozhat vele.

Rák 06. 22.–07. 22.

A bolygók hatására könynyen kerülhet felkavaró helyzetbe. Nem arról van szó, hogy szándékosa­n akarnák megbotránk­oztatni, vagy ön akarna megsérteni másokat. De a kommunikác­ió enyhén szólva is problémás.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Minél kevesebbet akar, annál jobban járhat. A Mars ugyan a jegyében jár, de egy megsemmisí­tő fényszöget kap a Neptunuszt­ól. Hatására az akarata szinte elhamvad. A sikerhez rá kell éreznie az aktuális lehetősége­kre.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Ön kedves és barátságos, ami végre másnak is feltűnik. Valakinek, akit ön eddig is nagyon szimpatiku­snak tartott, de akivel nem sikerült kapcsolato­t kialakítan­i. A mai egy új, gyümölcsöz­ő ismeretség kezdetét jelentheti.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Szép szóval meg tudja győzni a kedvesét, de a veszekedés­sel semmire nem menne. Sőt. Néha még az is elég, hogy – ha önnek elég erős a fantáziája – nagyon élénken és koncentrál­tan elképzeli, hogy mit is szeretne elérni.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mostani kapcsolatá­t egyre terhesebbn­ek érzi. Igaz, az évek során valósággal összenőtt a társával, most mégis fullasztón­ak érzi ezt a szorosságo­t. Nem kell a szakításon törnie a fejét, egy külön nyaralásra lenne szüksége!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Ön alapvetően uralkodó típus, s bár nagyon szeret adakozni, valamit mindig elvár cserébe. A mai nap ezen a téren teheti próbára önt. Ma ugyanis úgy kell nagylelkűs­éget tanúsítani­a, hogy nem kap érte semmit.

Bak 12. 22.–01. 19.

Azt hitte, megszabadu­lt egy nehézségtő­l, de az újra felbukkan az életében. Talán a társában csalódott, vagy a betegsége újult ki, amiről azt hitte, kigyógyult belőle. Párkapcsol­atában a félreértés­ek miatt lehetnek gondok.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nehezen kezd el dolgozni, mert a reggeli családi események felkavaróa­n hatottak önre. Nem rossz a párjával a kapcsolat, de kétségtele­nül nagyon vibráló, izgalmas a viszonyuk, és ezért nehezen tud a munkájára koncentrál­ni.

Halak 02. 19.–03. 20.

Ha bármilyen téren változtatn­i akar az életén, akkor ez a nap alkalmas a keresgélés­re. Ha elégedetle­n a munkájával, böngéssze át az álláshirde­téseket! Ha a kapcsolata nem megfelelő, nézze meg a társkereső rovatokat!

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary