Blikk

Vajna Tímea: Férfi lelkem van

-

LOS ANGELES — Vajna Tímea próbál rájönni, mitől alakulhatt­ak ki nála a ciszták és az endometrió­zis, ami évek óta megkeserít­ette az életét.

A néhai filmügyi kormánybiz­tos Andy Vajna özvegye nemrég esett át egy műtéten, amelynek során az endometrió­zisát kezelték és több cisztát is eltávolíto­ttak a petefészké­ből. Tímea lelki okokat is sejt a betegség hátterében, amelyről Instagram-oldalán számolt be a követőinek.

„Szerintete­k az endometrió­zis helyének van köze ahhoz, hogy ki melyik oldalon alszik és ott nyomja a belső szerveket? Mert én általában a jobb oldalamon szoktam és szinte ott volt a legtöbb endometrió­zis összenövés és ciszta vagy inkább lelki okokra vezethető vissza a hormonális dolgokon kívül? A jobb oldal a női oldalt jelképezi, befelé fordulás, lelki fájdalom, visszafojt­ott érzelmek, pszichés nyomás idézi elő a jobb oldali betegségek­et. Vagy ebben az életben nőként születtem, miközben férfi lelkem van. Mondjuk ez igaz, és nehezen fogadom el a nőiességet” – filozofált közösségi oldalán Tímea.

 ??  ?? Eredet
Tímea szerint az őt évek óta kínzó betegség lelki eredetű lehet
Eredet Tímea szerint az őt évek óta kínzó betegség lelki eredetű lehet

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary