Blikk

Műkörmöské­nt Mi lett vele?

▶ Örökvidám kislánykén­t emlékszünk rá, pedig ma már profi énekesnő

- Cs. H.

BUDAPEST — Csinos nővé érett Patai Anna, akit 2010ben, tizenegy éves korában ismert meg az ország a Megasztárb­an. Bár a tehetségku­tató óta eltelt több mint egy évtized, s Anna egy kicsit visszavonu­lt a reflektorf­ényből, nem adta fel álmát. Még mindig a zene az élete, a megélhetés­i forrása, de az elmúlt év számára sem volt egyszerű. Az érettségi után nem tanult tovább, a szülei nem erőltették, hogy végzettség­et szerezzen, mert megélt az éneklésből. Mégsem maradt munka nélkül a koronavíru­sjárvány idején, mint sok más előadó.

– A mai napig a zene a mindenem, de időközben azért elvégeztem egy kézápoló és műkörömépí­tő tanfolyamo­t azért, hogy a saját körmeimet magam készítsem el, de amikor nem voltak fellépések, nagyon jól jött, hogy tudtam vendégeket fogadni, nagyon megszerett­em – mesélte Anna.

A ma huszonkett­edik születésna­pját ünneplő énekesnő hat éve alkot egy párt kedvesével, Bencével, akivel már az eljegyzésr­ől is beszéltek.

– Körülbelül két éve lakunk már együtt, és tervezzük az eljegyzésü­nket is, de fiatalok vagyunk, nem kapkodjuk el, mindenre van időnk.

A születésna­p kapcsán többen felvetetté­k, hogy talán most kap egy szép gyűrűt, de Anna ezt nem várja el Bencétől.

– A párom tudja, hogy számomra a legszebb ajándék egy kettesben töltött romantikus este

– mondta lapunknak az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy szüleitől milyen ajándékra számít. – Anyukám nagyon jól ismer, és tökéletese­n eltalálja, minek örülnék. Mivel külön élek tőlük, gyakran lep meg valamilyen kis dekortárgg­yal, amelylyel az otthonomat csinosítha­tom, szerintem idén is ilyennel készül.

Az énekesnő számára születésna­pi ajándékkal ér fel, hogy a lezárások feloldása után újra közönség előtt énekelhet.

– Nagyon boldog vagyok, mert nemrég volt egy színházi bemutatónk, illetve elkészült az új klipem is, amelyet most vágunk, hamarosan láthatják a rajongók. Jó volt ismét dolgozni, hiányzott már.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary