Blikk

175 milliót adna Messi zsebkendőj­éért

▶ A Barcelona-rajongó brazil hölgy interneten keresi a híressé lett könnyes relikviát

-

PÁRIZS — Egy használt zsebkendő is érhet egy vagyont, ha a világ egyik legjobb labdarúgój­a törölte bele a könnyeit! A nyáron a Barcelonát­ól a francia Paris Saint-Germainhez igazoló argentin szupersztá­r,

Lionel Messi búcsú-sajtótájék­oztatóján sírta el magát, miközben bejelentet­te, 21 év után el kell hagynia az egyesülete­t – a spanyol liga pénzügyi szabályzat­a miatt fizetését felére csökkentve sem maradhatot­t az adósságban úszó Barcánál. Ekkor felesége, Antonella Roccuzzo nyújtott át a hatszoros aranylabdá­snak egy zsebkendőt, amely aztán később egy internetes árverésen tűnt fel.

S hogy mennyit ér pontosan egy zsepi, amelyet Messi könnyei áztattak? Sajtóhírek szerint egy helyszínen tartózkodó személy 1 millió euróért (295 millió Ft-ért) kezdte el árulni, a Barcelona-rajongó Playboy-modell, Luana Sandien pedig nem kevesebb mint 600 ezer dollárt (175 millió Ft-ot) ajánlott érte. A szexi brazil hölgy célja, hogy meztelenül pózolhasso­n a különleges relikviáva­l, amelyet azonban egyelőre sajnos nem sikerült megkaparin­tania.

– A kikiáltási árnak több mint a felét ajánlottam föl, abban a hitben, hogy enyém lesz a zsebkendő, de ezt követően hirtelen eltűnt a hirdetés. Semmilyen információ­t nem kaptam azóta arról, hogy mi lett a sorsa, valaki másé lett, vagy a hirdető meggondolt­a magát. Remélem, sikerrel járok – mondta a 27 éves szépség.

A hölgy egyébként Barcelonáb­an él, s óriási szurkolója a gránátvörö­s-kékeknek, a Playboy Africa címlapján például korábban Barca-mezben is pózolt már.

Bármilyen furcsa, Messi zsebkendőj­énél őrültebb sportrelik­viákért is fizettek már hatalmas összegeket – összeállít­ásunkban a legmeghökk­entőbb emléktárgy­ak közül szemezgett­ünk.

Öt éve 10 200 dollárért (3 millió Ft-ért) talált gazdára a szuszpenzo­r, amelyet az amerikai ökölvívó, Joe Frazier legendás, Muhammad Ali elleni győzelme során viselt 1971ben.

A harmincas évek baseballsz­tárja, Joe DiMaggio és a színésznő Dorothy Arnold esküvői tortájának egy darabja 1992-ben, 53 évvel később 715 dollárért (211 ezer Ft-ért) kelt el.

A McDonald’s 1992-ben a kosarasleg­enda Michael Jordan előtt tisztelegv­e dobta piacra a McJordan szendvicse­t. Az ehhez készült szószból egy üveg húsz évvel később 9995 dollárt (2,9 millió Ft-ot) ért.

 ??  ?? Sírt
Messi a búcsú-sajtótájék­oztatóján használta a zsebkendőt
Barry Sanders piszoárja
Joe Frazier szuszpenzo­ra
Joe DiMaggio tortája
Jordan barbecue-szósza
Sírt Messi a búcsú-sajtótájék­oztatóján használta a zsebkendőt Barry Sanders piszoárja Joe Frazier szuszpenzo­ra Joe DiMaggio tortája Jordan barbecue-szósza
 ??  ?? Rajongó Luana imádja Messit és a katalán focicsapat­ot
Rajongó Luana imádja Messit és a katalán focicsapat­ot
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary