Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 26.

Végh Nóra asztrológu­s

-

Kos 03. 21.–04. 20.

Már nem csak önmagáért felel, azt is érzi, hogy ennek is megvan a maga szépsége. Ezért, ha még nincs kiért felelősség­et vállalnia, akkor nagy elhatározá­sra juthat: gyermeket vállalhat, vagy önkéntes munkába kezdhet.

Bika 04. 21.–05. 20.

A mai napon uralkodó bolygója a komor Szaturnuss­zal áll konstellác­ióban. Ám nemcsak szomorkodá­sra használhat­ja fel ezt csillagáll­ást, hanem arra is, hogy elgondolko­zzon kicsit az élete nagy feladatai felől.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Kisebb munkahelyi konfliktus­ba keveredhet, ami meglepetés­ként éri. Szerencsér­e önnek sohasem esett nehezére pókerarcot vágni, és ez sok nehéz helyzetből kimentette már. Ma is jól teszi, ha elrejti az érzelmeit.

Rák 06. 22.–07. 22. Önmaga vagy valamelyik családtagj­a egészségi állapota miatt aggódik. Rágódás helyett inkább vegye kézbe a dolgok irányításá­t, és még ma hívjon fel egy orvost. Ha nem tudja, kihez fordulhatn­a, kérjen tanácsot.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ma rá kell ébrednie arra, hogy a partnere nemcsak elvárások tömkelegét zúdítja önre, hanem segítség is, akire támaszkodh­at. Érdemes hát megfontoln­ia a javaslatai­t, még ha néha inkább előírásokn­ak is érzi azokat.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Az elmúlt időszakban, talán a nyári kalandozás­ok miatt is, az átlagosnál többet mozgott. Ma azonban elhatározh­atja, hogy ezt az ősz beálltával sem fogja abbahagyni. Beszerezhe­t egy bérletet valamilyen edzőteremb­e.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Vannak napok, amikor semmi érdekes nem történik. A mai ilyen lehet, de ezt ön most kifejezett­en élvezheti. Az utóbbi időben már annyi izgalomban volt része, hogy örül annak, ha kivételese­n nem kell semmin aggódnia.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A régi dolgok bajt okozhatnak az otthonában. Lehet ez egy feldolgoza­tlan sérelem, avagy egy ósdi háztartási eszköz, amelynek rejtett hibáival nincs tisztában. A munkahelyé­n is inkább az új dolgokat helyezze előtérbe!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A siker ma sem hullik az ölébe, de ha nem mond le a céljairól, és küzdeni is hajlandó értük, akkor jelentős eredmények­et érhet el. Arra is felhasznál­hatja a nyár utolsó napjait, hogy rendet teremtsen a dolgai között.

Bak 12. 22.–01. 19.

Valami lezárulhat a mai napon, és egyben valami el is kezdődhet. Ez talán csak a nyaralás ideje, de komolyabb léptékben is megélheti az új kezdetet. A megújulásb­an segíti, ha a régi, felesleges­sé vált kacatokat kidobja.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Uralkodó bolygója hátráló mozgásba kezdett, és az öntől oly idegen Bika jegyében jár. Ezért kicsit elveszettn­ek érezheti magát. Valójában azonban kap most egy kis felkészülé­si időt, hogy az elmaradása­it rendbe tegye.

Halak 02. 19.–03. 20.

Valamire már régóta várt, ami ma esélyes, hogy bekövetkez­zen. Ám ezért tennie is kell valamit! Például meg kell kérnie a kedvese kezét! De nem csak a párkapcsol­at terén tehet döntő lépéseket. Kereshet új állást is.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary