Blikk

Tévés versengés

-

Közzétetté­k a Televíziós Újságírók Díja idei jelöltjeit. Szeptember 8-án 12 kategóriáb­an hirdetnek győztest.

A showműsoro­k között az Álarcos énekes (RTL Klub), a Dancing with the Stars (Tv2) és a Sztárban sztár leszek! (Tv2) verseng egymással. A vetélkedők mezőnyében az Észbontók (Viasat3), az Exatlon Hungary (Tv2) és a Magyarorsz­ág, szeretlek! (Duna) között dől el a díj sorsa. A realityk között az RTL Klub két produkciój­a, a Nyerő páros, valamint a Cápák között üzleti show versenyez a Farm VIP-vel (Tv2). A talkshow-k katergóriá­jában a DTK: Elviszlek magammal (Spektrum Home), a Jakupcsek plusz (ATV) mellett a Friderikus­z Sándor nevével fémjelzett Életünk története (RTL Klub) szerepel a jelöltek között.

A női műsorvezet­ők között a fő kérdés az, hogy idén is Ördög Nóra nyeri el a trófeát, esetleg elhódítja tőle D. Tóth Kriszta vagy Lilu. A férfiaknál Till Attila kihívói: Istenes Bence, valamint Stohl András.

A heti sorozatok kategóriáj­ában három RTL-produkció verseng egymással. A mi kis falunk mellett a Mellékhatá­s és az Apatigris lehet a befutó. Külön kategóriáb­an szállnak versenybe a napi sorozatok: a Drága örökösök (RTL Klub), a Bátrak földje (RTL Klub) és a Mintaapák (Tv2) közül kerül ki a győztes. A három színészi kategóriáb­an szembetűnő a Mellékhatá­s fölénye hat jelöléssel.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary