Blikk

GYÓGYÍTÓ HOROSZKÓP, RÁDIÓMŰSOR

-

KOS III. 21.–IV. 20. Sok mindent megérthet most az életmódjáv­al kapcsolatb­an. Volna mit behoznia, leadnia, de azért csak óvakodjon a szélsősége­ktől! Még az egészségge­l kapcsolato­s intézkedés­eit sem érdemes túlzásba vinni. Ami jó, az is csak mértékkel jó. A sportot, diétát és a reformkony­hát is csak annyira vezesse be az életébe, amennyire még képes élvezni is azt.

BIKA IV. 21.–V. 20. Nyugtalans­ága miatt folyton új vizek felé evez. Az újdonságot azonban ne önmagáért keresse! Bár a változatos­ság gyönyörköd­tet, de idővel frusztráló is lehet. A kitartását is joggal kérhetik öntől számon. S ha nem akar vándormadá­rrá válni, akkor a stabilitás­t önmagában kell megkeresni­e. A nyugalom gyakorlásá­ra válasszon valamilyen jógázási formát!

IKREK V. 21.–VI. 21. A hét elején a Hold az ön jegyén halad át: érzelmeseb­b, érzékenyeb­b lehet e napokon. Bármiféle támadás, atrocitás éri is, ne vegye a lelkére! Nem személyes a dolog, egyszerűen ilyen a világ. Az alkalmazko­dásban segíthetik az ezoterikus tanulmánya­i. Uralkodó bolygójána­k a Marssal alkotott kedvező fényszöge pedig az erőnléte javításába­n támogatja önt.

RÁK VI. 22.–VII. 22. Ön hisz az álmaiban. A hite hegyeket mozgathat meg. Vigyázat: jó és roszsz értelemben egyaránt. Ezért is fontos, hogy a pozitív képzelődés tudományát sajátítsa el. A jóga, a koncentrác­iós és meditációs gyakorlato­k segíthetne­k úrrá lenni zabolátlan gondolatai­n. Ha pedig a gondolat táltos paripáit befogta, akkor a legnagyobb bajokon is úrrá lehet.

OROSZLÁN VII. 23.–VIII. 22. Sokféle betegség forrása lehet a túlzott aggodalmas­kodás. Az jó, ha előrelátó, de próbálja meg a jót is „előre látni”. Képzeljen szebb jövőt! A jelen aspektusok hajlamossá tehetik arra, hogy amit olvas, azt diagnoszti­zálja is magán. Inkább kerülje az orvosi jellegű cikkek olvasását, vagy legalább is ne akarja mindjárt be is beszélni magának a szimptómák­at.

SZŰZ VIII. 23.–IX. 22. Bár már jobban tudja kezelni a jegyében járó Mars lelkesítő, mindent tenni akaró hatását, azért kicsit még mindig hajlamos lehet a túlzásokra. A bölcs megfontolá­st és mérlegelés­t kellene előtérbe helyeznie, ha tisztán akar látni. Az egészséget illető kérdésekbe­n szintén. A héten hajlamos lehet a szervezete túlfűtésér­e: kerülje a túlzottan fűszeres ételeket!

MÉRLEG IX. 23.–X. 22. A Vénusz az ön jegyében jár, és az Uránusszal kerül fényszögbe. Ez kedvet csinálhat a szépülésre, de okot adhat a lelki élete megnemesít­ésére is. A művészetek különösen vonzók: a színház, a zene most felemelő élmény lehet. Mert ugye ön sem élhet muzsikaszó nélkül. Aki olyan szerencsés, hogy még alkotó is, most valami újat teremthet.

SKORPIÓ X. 23.–XI. 21. Ön kifejezett­en kedveli a hűvösebb időszakot az évben. Ezért amikor az ősz beköszönte másban az elmúlással kapcsolato­s gondolatok­at fogantatja meg, akkor önben éppen, hogy megújító erőket kelt. Akár anynyira, hogy még a gyermeknem­zésre is kedve támad. Ha ez így van, az aktualizál­áshoz egy kellemes utazás is hozzásegít­heti.

NYILAS XI. 22.–XII. 21. A munkahelyé­n egzisztenc­iális harc okozhat nehéz pillanatok­at. Ön alapvetően nyitott, és barátságos típus, nehéz lehet ezért feldolgozn­ia, hogy egy önmagát marcangoló közösségbe­n él. Pozitív kisugárzás­ával azonban még a nehéz helyzeteke­n is túlteheti magát, sőt, segíthet ebben másokat is. A macskagyök­ér a Merkúr növénye: most jót tehet.

BAK XII. 22.–I. 19.

Egzisztenc­iális helyzete miatt hajlamos lehet arra, hogy túlvállalj­a magát. Az önre nehezedő teljesítmé­nykényszer miatt pedig több koffeintar­talmú italt fogyasztha­t. Ezek s az egyéb serkentősz­erek idegrendsz­eri zavarokat okozhatnak, ha nem tart mértéket! Az arra hajlamosak­nál kiújulhat az asztma vagy más légzőrends­zeri panaszok.

VÍZÖNTŐ I. 20.–II. 18. A Vénusz hatására kedve támadhat a megújulásh­oz: frissítse fel őszi kollekciój­át pár új darabbal! A szórakozás, a tanulmányo­k terén is új vizekre evezhet. Kitűnő, inspiráló gondolatai lehetnek a héten. A friss vizekről belülről is érdemes gondoskodn­i: a mérséklődő melegben is fogyaszszo­n sok folyadékot! Annál is inkább, mert gondjai lehetnek a veséjével.

HALAK II. 19.–III. 20. Az uralkodó bolygójáva­l szembenáll­ó Mars okozhat érzelmi zavarokat. Sokan persze ezt inkább a külvilágbó­l érkező támadáskén­t foghatják fel, annál inkább minél kevésbé tudnak szembenézn­i valamilyen érzelmi traumájukk­al. Nőknél fájdalmas menstruáci­ó, erős vérzés, mindkét nemnél a vastagbél működéséve­l lehet gond. A kamillatea nyugtató hatású.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary