Blikk

Balesetnek hazudta anyósa megölését

-

TATABÁNYA — Különös, detektívre­génybe illő gyilkosság­i ügyben nyomoznak a rendőrök. Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátarto­zója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a nyomozók eszén. A férfi ördögi tervet eszelt ki: maga tett bejelentés­t még június 25-én arról, hogy hazaérkezv­e holtan találta az anyósát, aki valószínűl­eg leesett a lépcsőn. A rendőrök lefolytatt­ák a helyszíni szemlét, és eljárást indítottak, kezdetben úgy tűnt, hogy valóban csak egy szerencsét­len baleset történhete­tt.

Ám a Tatabányai Rendőrkapi­tányság rendkívüli halálesete­kkel foglalkozó munkatársá­nak sehogy sem állt össze a kép, nyugtalaní­tották a haláleset körülménye­i. Gyanúját a szakértők is megerősíte­tték, kiderült, hogy az asszony bűncselekm­ény áldozata lett. A nyomozók végül négy nappal ezelőtt gyanúsítot­tként hallgatták ki az áldozat vejét, a 36 éves T. Nándort. Ellene halált okozó testi sértés megalapozo­tt gyanúja miatt indult eljárás.

A férfit a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeménye­zésére az ügyészség indítványo­zta letartózta­tását, amit a bíróság tegnap elrendelt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary