Blikk

Gyönyörű hölggyel jelent meg Szellő István

-

BUDAPEST — A hazai sztárvilág színe-java megjelent szerda este az Indi-Go Fitness Style 10. születésna­pja alkalmából tartott divatbemut­atón, ahol a csinos hírességek mellett Szellő István keltette a legnagyobb feltűnést. Az RTL Klub híradósa ugyanis először jelent meg Gubik Ágival való szakítása után nyilvános eseményen. Ráadásul nem is egyedül érkezett, hanem egy csodás szőke hölgy társaságáb­an, akivel eleinte nem akart közösen kamera elé állni. Azonnal találgatni kezdték a vendégek, hogy talán újra foglalt a híradós szíve. Mivel egész este szinte el sem mozdultak egymás mellől, joggal hihették, egy párt alkotnak.

– Szó sincs erről, csupán barátok vagyunk, ő kísért el engem. Azért nem akartuk először a fotót, nehogy valaki félreértse, hogy miért együtt jöttünk – mondta mosolyogva Szellő.

A divatbemut­atón a híradós mellett nagy feltűnést keltett Bátyai Évi, Détár Enikő, Fésűs Nelly, Gelencsér Timi, Nagy Alexandra, valamint Széphalmi Juliska is, akik maguk mutatták be a kollekció legújabb darabjait.

 ??  ?? Kíséret
A híradós Szellő Istvánt szakítása után egy hölgybarát­ja kísérte el a sztárok divatbemut­atójára
Kíséret A híradós Szellő Istvánt szakítása után egy hölgybarát­ja kísérte el a sztárok divatbemut­atójára

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary