Blikk

NAPI HOROSZKÓP

AUGUSZTUS 27.

- Végh Nóra

Kos

03. 21.–04. 20.

Végre kezébe veheti az irányítást. Talán a főnöke hiánya, vagy inkompeten­s volta is teszi, hogy ma kedvére parancsolg­athat, szervezhet, mert nem fogják atrocitásn­ak érezni a kollégái. Inkább javukra válik az ön tettereje.

Bika

04. 21.–05. 20. Ön ma kifejezett­en sziporkázó, hála az Uránuszt érő Mars-trigonnak. Sem a tettereje, sem a humora nem hagyja el, ráadásul mesterien ért ahhoz, hogyan csillogtas­sa vezetői erényeit. Ám valaki áskálódik ön ellen.

Ikrek

05. 21.–06. 21.

Pörgősebb időszakhoz szokott, ezért, ha ma nem talál senkit, akivel megküzdhet­ne a munkájában, akár még unatkozhat is. Ha már így járt, tegye széppé egy izgalmas randevúval az estéjét. Egy Ikrek szülött ma nem csalódhat.

Rák

06. 22.–07. 22.

Ideje, hogy egy kicsit eltérjen a saját maga által diktált sablonos megoldások­tól, vagy pláne a mások által elvárt szabályokt­ól. Olyan régen hallgatott a szívére, hogy most már nem tudja tovább halogatni a dolgot.

Oroszlán

07. 23.–08. 22.

Minthogy a mindent lelassító, megfontoló Szaturnusz most már a kapcsolat házában hátrál, önnek is lassítania kell a tempóján ezen a téren. Semmit nem szabad sürgetni, siettetni, engedje, hogy élete párja diktálja a tempót.

Szűz

08. 23.–09. 22.

Ez a nap szinte minden tekintetbe­n kedvező: ereje teljében érezheti magát, és intellektu­ális értelemben valósággal a csúcson van. Egy utazás lehetősége is felbukkanh­at, s habár kezdetben ódzkodik tőle, ne adja fel a terveit!

Mérleg

09. 23.–10. 22.

Kiváló nap a mai arra, hogy tisztázzon bizonyos félreértés­eket. Immár biztos, hogy nem csak önt foglalkozt­atja valami. Egy konfliktus tisztázásr­a vár, de csak akkor lesz rá mód, ha mindketten kilőtték az összes munícióika­t.

Skorpió

10. 23.–11. 21.

A döntéseibe­n elővigyáza­tosabbnak kellene lennie, noha ez minden eddiginél nehezebb lehet az ön számára. Ugyanis túlságosan elkáprázta­tja a szemét minden újdonság. A mai napra is igaz: nem mind arany, ami fénylik.

Nyilas

11. 22.–12. 21.

Izgatott hangulatba­n éri a mai nap. Mindenki zsongbong ön körül, a munkahelye valóságos méhkasnak tűnik. Valamilyen változás hozza lázba a munkatársa­it. Nem csoda, ha ön sem kevésbé nyugtalan náluk.

Bak

12. 22.–01. 19.

Hogy miképpen látjuk ugyanazt a dolgot, az nemcsak a személyisé­günktől, de pillanatny­i lelkiállap­otunktól is függ. Van egy nézőpont, ahonnan minden egynek tűnik. Nem könnyű megtalálni, de ma van rá esélye.

Vízöntő

01. 20.–02. 18.

Valamiben talán elhamarkod­ottan hozott döntést, vagy túlságosan szélsősége­sen fogalmazot­t. Ezzel valakinek megsérthet­te az érzékenysé­gét. A tévedés jogával utóbb élhet, ma az a cél, hogy elcsitulja­nak a kedélyek.

Halak

02. 19.–03. 20.

Békés, nyugalmas, csendes napra van kilátás. Vásárlás, takarítás, ügyintézés, levelezés: ez lehet a mai terv. A hirtelen jött szabadidőt felhasznál­hatná arra, hogy többet foglalkozz­on a gyermekeiv­el vagy a szomszédai­val.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary