Blikk

Kakaós-diós süti fogyókúráz­óknak

-

Jelenleg Rem nempe diétázik, ne de num nem voles szeretne modi sütemény sunt.Por nélkül sani ipit maradni? eum et Próbálja porem ut ki az iliquia alábbi receptet, nim nullitiori­am amely liszt, que il cukor maxim és vaj enihicatqu­os vagy tejszín qui nélkül rectium sem okoz a majd plitatis csalódást, mo mo d ha egy kis finomságra vágyik.

Hozzávalók: 400 g zabpehely, 3 közepes alma, 2 evőkanál olívaolaj, 230 g natúr joghurt, 1 teáskanál sütőpor (púpozott), 1 teáskanál fahéj (bevonva), 100 g méz, 3 tojás, 2 evőkanál kakaópor, 1 marék dió (ízlés szerint).

Elkészítés: Először pucolja meg és darabolja fel az almákat, majd botmixerre­l pürésítse. Ezután adja hozzá a zabpelyhet, és keverje ezzel is simára. A tojásokat válaszsza szét, a sárgáját a mézzel keverje habosra, majd adagolja hozzá az olívaolaja­t és a joghurtot, a zabpelyhes almapépet, a sütőport és a fahéjat is. A tojásfehér­jét verje kemény habbá, óvatosan forgassa bele a masszába. Ezután ossza el a tésztát 2:1 arányban. A kisebb részben keverje el a kakaóport és a diót. Kenjen ki kókuszolaj­jal egy tortaformá­t, rétegesen helyezze a két tésztát egymásra. Előmelegít­ett sütőben, kb. 150 fokon süsse egy óra alatt készre.

 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary