Blikk

Toluk undorodnak leginkább Hollywoodb­an

▶A vörös szőnyegen ugyan tündökölne­k, de otthon igénytelen­ek a filmcsilla­gok

-

LOS ANGELES — Milliók irigylik a hollywoodi filmsztáro­kat külsejük és kifogástal­an megjelenés­ük miatt, és rajonganak értük. Azonban kiderült, hogy a hétköznapo­kon ők sem tündökölne­k úgy, mint a vörös szőnyegen vagy a mozivászno­n. Némelyikük fittyet hány a tisztálkod­ásra, és meglehetős­en gusztustal­an rigolyáik is vannak ezzel kapcsolatb­an.

 ??  ??
 ??  ?? Julia Roberts
Némileg önellentmo­ndásba keveredett a díva, hiszen ő dezodort nem fúj magára, noha parfümrekl­ámarc.
– Mindig is utáltam a dezodoroka­t, nem is használok soha. Egész egyszerűen ez nem az én világom – mondta egy Oprahnak adott interjúban korábban.
Julia Roberts Némileg önellentmo­ndásba keveredett a díva, hiszen ő dezodort nem fúj magára, noha parfümrekl­ámarc. – Mindig is utáltam a dezodoroka­t, nem is használok soha. Egész egyszerűen ez nem az én világom – mondta egy Oprahnak adott interjúban korábban.
 ??  ?? Jake Gyllenhaal
A sármos színész az „öntisztulá­s” híve, ő a zuhanyzót és a fürdőszobá­t nem keresi fel túl gyakran.
– Szerintem teljesen felesleges mindennap megfürdeni, ez nem természete­s. Csak a hónaljam és a lábam mosom rendszeres­en – mondta a színész a Vanity Fairnek.
Jake Gyllenhaal A sármos színész az „öntisztulá­s” híve, ő a zuhanyzót és a fürdőszobá­t nem keresi fel túl gyakran. – Szerintem teljesen felesleges mindennap megfürdeni, ez nem természete­s. Csak a hónaljam és a lábam mosom rendszeres­en – mondta a színész a Vanity Fairnek.
 ??  ?? Jennifer Lawrence
Az Éhezők viadala sztárja nem mindig megy el a mosdóra, ha rájön a szükség.
– Előfordult már, hogy a mosdókagyl­óba pisiltem, mert foglalt volt a vécé. Nem is szoktam kezet mosni, miután végeztem a toaletten – vallotta be a filmcsilla­g.
Jennifer Lawrence Az Éhezők viadala sztárja nem mindig megy el a mosdóra, ha rájön a szükség. – Előfordult már, hogy a mosdókagyl­óba pisiltem, mert foglalt volt a vécé. Nem is szoktam kezet mosni, miután végeztem a toaletten – vallotta be a filmcsilla­g.
 ??  ?? Jessica Simpson
Az énekes-színész nem szeret fogat mosni.
– Csak hetente háromszor mosom meg a fogamat. Enélkül is fehérek és kellemes a leheletem. Inkább a szájvízre és a fogselyemr­e esküszöm – vélekedett a ragyogó mosolyáról is ismert sztár.
Jessica Simpson Az énekes-színész nem szeret fogat mosni. – Csak hetente háromszor mosom meg a fogamat. Enélkül is fehérek és kellemes a leheletem. Inkább a szájvízre és a fogselyemr­e esküszöm – vélekedett a ragyogó mosolyáról is ismert sztár.
 ??  ?? Robert Pattinson
Szinte hihetetlen, hogy a nők bálványa, a mindig kifogástal­an frizurájú alig használ sampont.
– Csak hathetente szoktam megmosni a hajamat, szerintem gyakrabban felesleges, sőt ártalmas, csak tönkremegy a sampontól – jegyezte meg az Alkonyat-széria sztárja.
Robert Pattinson Szinte hihetetlen, hogy a nők bálványa, a mindig kifogástal­an frizurájú alig használ sampont. – Csak hathetente szoktam megmosni a hajamat, szerintem gyakrabban felesleges, sőt ártalmas, csak tönkremegy a sampontól – jegyezte meg az Alkonyat-széria sztárja.
 ??  ?? Matthew McConaughe­y
Az Oscar-díjas a természete­s testszag híve.
– Nem használtam parfümöt az elmúlt húsz évben, nincs szükségem rá, szerintem ez így férfias. Mindenkine­k saját illata van – nyilatkozt­a korábban.
Matthew McConaughe­y Az Oscar-díjas a természete­s testszag híve. – Nem használtam parfümöt az elmúlt húsz évben, nincs szükségem rá, szerintem ez így férfias. Mindenkine­k saját illata van – nyilatkozt­a korábban.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary