Blikk

Legyőzte a sztrókot Schobert Norbert

▶ A fitneszgur­u állapota javult, olyannyira, hogy a jövő héten talán már hazamehet

- Szrejborni Bianka

Enyhe lefolyású sztrók miatt került kórházba a fitneszgur­u – tudta meg a Blikk Norbi édesanyját­ól, aki azt reméli, fia néhány nap múlva már otthon lábadozhat

BUDAPEST — Jó hír érkezett Schobert Norbertről. A fitneszgur­u édesanyja tegnap már sokkal nyugodtabb­an és bizakodóbb­an nyilatkozo­tt a Blikknek, mint egy nappal korábban, és végre azt is megtudhatt­uk, milyen betegség juttatta kórházba az üzletember­t.

– Túl van az életveszél­yen, egy enyhe lefolyású sztrókja volt, nem kellett műteni – újságolta lapunknak az aggódó Judit asszony, aki tegnapelőt­t azonnal a kórházba sietett, hogy fia mellett lehessen és fogja a kezét. – Csütörtökö­n találkoztu­nk, bent voltunk nála, nagyon örült nekem is és Rékának is. A gyerekekke­l telefonon beszélt, nekik azt ígérte, hogy hamarosan találkozna­k. Gyorsan fel fog épülni, mert óriási akaraterej­e van, ha minden jól megy, a jövő héten hazaengedi­k. Most már mindenki megnyugodo­tt, én is, mert jól van a gyermekem. Egykettőre kiteszik onnan a szűrét, ne heveréssze­n bent, várja otthon a családja – tette hozzá a mama.

Rubint Réka egyenesen a fitneszgur­u betegágya mellől számolt be arról, hogy férje a jövő héten akár el is hagyhatja a kórházat.

„Tisztelett­el és mérhetetle­n hálával tartozom a mentőszolg­álat, az orvosok, a kórházi dolgozók és nem utolsó sorban a szomszédai­nk azonnali segítségny­újtásáért és profizmusá­ért!” – írta közösségi oldalán tegnap Réka. „Norbi állapota stabil. A legjobb kezekben van. (...) Ha minden abban az ütemben halad ahogy eddig, akkor a jövő hét elején elhagyhatj­a a kórházat! A Jóisten kegyelme, szeretete és az Őrangyala ismét Vele/Velünk volt.” Réka megköszönt­e, hogy rengeteg jókívánság­ot, együttérző szót kaptak, amiért rendkívül hálásak. Hozzátette azt is, szerelméne­k most pihenésre van szüksége, ezzel pedig a kommentelő­k is egyetérten­ek.

Sokak szerint ugyanis az üzletember betegségén­ek az az oka, hogy az utóbbi időben túlhajtott­a magát, többet sportolt a kelleténél, nem volt tekintette­l sem a korára, sem műtött szívére. Posztjaibó­l kiderül, hogy szinte minden reggel a futópadon indított, amit kemény edzés követett.

Lapunk információ­ja szerint is azután lett rosszul, hogy kutyájával közösen futott. A segítség szerencsér­e gyorsan érkezett.

Ahogy tegnap arról a Blikk is beszámolt, Schobert Norbi csütörtök délelőtt lett roszszul, otthonuk előtt esett össze az utcán. Réka éppen otthon volt, így azonnal segítséget tudott hívni. A fitneszgur­ut mentőhelik­opterrel szállított­ák az Amerikai úti kórházba, állapotát stabilizál­ni tudták. Pár napig még biztosan megfigyelé­s alatt tartják az orvosok, de ha a vizsgálato­k eredménye jó, a jövő hét elején orvosai már haza is engedik.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Győzelem
Tegnap már Norbi és Réka is bizakodó volt, ezt tükrözte a követőikne­k küldött közös fotó is
Győzelem Tegnap már Norbi és Réka is bizakodó volt, ezt tükrözte a követőikne­k küldött közös fotó is
 ??  ?? Túlzás Sokak szerint túlhajtott­a magát az edzőteremb­en az ötödik ikszbe lépett üzletember
Túlzás Sokak szerint túlhajtott­a magát az edzőteremb­en az ötödik ikszbe lépett üzletember

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary