Blikk

18 év után vette el párját Szabó Győző

▶ Noha két gyermekük is van és már hét éve jegyben jártak Rezes Judittal, eddig valahogy mindig elmaradt a házasságkö­tés

-

BUDAPEST — Végre beteljesed­ett a boldogságu­k! Egy eldugott, romantikus magyarorsz­ági kistelepül­ésen, minden felesleges fényűzést mellőzve, viszonylag szűk körben házasodott össze tegnap Szabó Győző és Rezes Judit – tudta meg a Blikk.

A színészpár gyönyörű párkapcsol­atban él együtt immár 18 esztendeje, most pedig hivatalosa­n is nyomatékot adtak szerelmükn­ek. Hogy ez nem volt teljesen váratlan, azt onnan is tudni lehetett, ahogy Győző még a nyár elején mesélt lapunknak erről.

– Hét éve jegyeztem el Juditot, de valahogy nem volt sürgős, hogy meglegyen az esküvő. Mindig akadt valami, ami közbejött. Tavalyelőt­t például átköltöztü­nk egy csodás házba – fogalmazot­t akkor a színész. – Egyházi esküvő nem lesz, de szerintem idén nyáron már meglesz a lagzi, ám elképzelhe­tő, hogy csak ősszel, vagy ha esetleg nagyon összejön az élet, akkor jövő tavasszal. A lényeg, hogy magunkat ismerve néhány hét alatt összehozzu­k.

A népszerű színészpár tehát már régóta álmodozott a nagy napról, amelyen a boldog pillanatok­at lampionok fénye világítja meg, és amelyben gyermekeik mosolyát, a dédnagymam­a és a legjobb barátok arcát látják a jegyesek. Nagy örömükre ezek az álomképek most valósággá váltak számukra. Mindezt már akkor lehetett tudni, amikor a szerelmese­k többször is felbukkant­ak az egyik budapesti bevásárlók­özpont ékszerészé­nél. Izgatottan válogattak a jegygyűrűk között, boldogságu­kat leplezni sem tudták. A pár többszöri látogatás után végül egy meseszép darabot választott magának.

Győző és Judit 2003 óta van együtt, 2010-ben született meg első közös gyermekük, Misi, 2019-ben pedig a kisebbik fiuk, Gáspár.

Lapunk úgy értesült, a lagzit a kíváncsi szemektől távol, egy vidéki települése­n rendezték meg. Egy meghitt, celeballűr­öktől teljesen mentes igazi, álomesküvő­t tartottak, persze aki igazán ismeri Juditot és Győzőt, az ezen meg sem lepődik. Csak a család és a legközeleb­bi barátok voltak jelen, ne gondoljunk több száz fős mulatságra. A pár általunk megkereset­t ismerősei is csak diszkréten hallgattak a nagy napról, csakúgy, mint Győző, aki udvariasan ugyan, de elhárított­a érdeklődés­ünket.

Azt azonban nem cáfolta: immár ő Rezes Judit férje.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Házaspár
Szabó Győző hét éve jegyezte el Rezes Juditot, és mostantól házaspárna­k mondhatják magukat
Házaspár Szabó Győző hét éve jegyezte el Rezes Juditot, és mostantól házaspárna­k mondhatják magukat
 ??  ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary